Результати 1-7 з 7

Обговорення: alfa 147

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di domenik
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    турин
    Повідомлення
    83

alfa 147

привіт всім на форумі я хотів запитати ввічливо, якщо хтось може допомогти мені, у мене в майстерні, альфа 147, автомагнітола "Blaupunkt", що, від'єднати батарею необхідно ввести код розблокування 815BP630665687995 7646306316 заздалегідь спасибі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Привіт, це не код, але проблема в тому, що ми поки що не можемо дати вам коди та інше для ваших повідомлень. Враховуючи, що ти нео в письмовій формі не ти все-таки кількість повідомлень, необхідних для цих речей, і для завантаження вкладень.

Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    турин
    Повідомлення
    83
    привіт egs дякую за відповідь, однак, ніяких проблем з повагою.

Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    турин
    Повідомлення
    83
    привіт egs те, що написано і правильно, є правила, і ви повинні поважати їх, хоча, якщо читати обговорення в кодах автомагнітола ce anton66 з 6 повідомлення і був даний код, щоб не бути прискіпливими?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Ви знаєте, що я вам із задоволенням би допоміг собі знайти себе, це код радіо не один мільйон євро те, що ви питаєте. Єдине що, в цей період, ми, користувачі, що ми приходимо на форум трохи, і ми внесли свій внесок в той же даючи кошти " і розміщення різних речей, ми були покарані, і більш позбавили привілеїв, що мали, тільки тому, що не на форумі якийсь час (у кожного свої власні причини для цього, і у будь-якому випадку несправедливо). Як правило, ми не можемо дати коди, хто має кілька повідомлень і в минулому були забанені користувачі, які зробили, більшою мірою, в цей період, які тримають нас всі марковані. Мені нічого не змінюється, давати чи не код, в сенсі, якщо це може бути корисно, із задоволенням, але тільки те, що не є розсилка на форуми тільки для того, щоб вимагати щось або прийняти. Не у вашому випадку, можливо, але це так. Тому, щоб не ризикувати, зробіть запит на admin і подивитися, якщо ви даєте дозвіл.

Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    турин
    Повідомлення
    83
    вітаю всіх на форумі, прошу адміністратора, якщо можна мати радіо-код, яким я зробив запит, я знаю, що у мене мало повідомлень, дякую з повагою

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Добре зроблено.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення