-
лямбда-зонд iaw 8f
всім привіт.
шукають будь-яка інформація, будь ласка, дайте мені руку, щоб проект, який я partecipando. ми говоримо про пункті 1.2 8v IAW 8f5t: я збираюся видалити з ебу виправлення лямбда-зонда.
тобто, я хотів би тримати її пов'язаною, і, отже, не порушують контроль нагріву зонда, щоб прочитати значення в ебу, але без внесення яких-небудь виправлення в карти уприскування.
чи знаєте ви ? - що можливо?
хто-небудь знає, дати мені деяке уявлення? допоможуть?
ringrazio. найближчим часом.
-
якщо я розумію, це рівносильно зняти зонд, як правило, монтується і на його місце вставити щуп інструменту з інструментом вимірювання лямбда.
альтернатива: від'єднати провід від клапана парів бензину, підключіть діагностичний прилад і зчитувати сигнал лямбда-зонда.
-
ні, я намагаюся пояснити краще.
я хотів би тримати лямбда-оригінал встановлені так, що своє опалення, все ще керується ебу, але я хочу, що б ебу не застосовувалося виправлення, виходячи з показань здійснюється.
безумовно між інформацією eprom є дані корекції лямбда, чи ні?! я хотів би видалити їх.
але, можливо, я, вибравши шлях складніше...що скажете?
можливо, було б простіше підключити тільки 2 дроти (12v + і -) для нагріву зонда і від'єднайте дроти від сигналу лямбда, але так боюся, що ебу в recovery, чи так? не виявляє, лямбда, ебу не дає струм для нагріву.
хтось може прояснити мої сумніви?
-
але чому? весь цей страх, щоб зупинити нагрівач датчика?
що ти втручалася на дроти сигналу датчика або на випаровування або нагрівач на результат ? все той же,
проте жанри помилка, що accender? шпигун.
майте на увазі, що якщо ви робите будь-яке втручання, яке блокує зонд, з діагнозом ви можете бачити, напруга зонда, а блок управління avr? застряг кожного обчислення.
ви хочете двигун без датчика, так? вас не влаштовують прості проводки роз'єми??????
-
тому що мені потрібно, що зонд не нагрівається, бо я хочу використовувати його сигнал для однієї мети відрізняється від читання в блоці управління. датчик зчитує погано, якщо не ? при правильній температурі.
якщо відключаю роз'єм у мене є, що зонд не читає добре, і ебу ? у recovery.
я хотів би, що зонд ви scaldasse але блок не спрацьовує виправлення.
я був іп? ясно тепер?
якусь пораду?
-
залишити зонд, підключений до блоку управління для нагрівача і вловлює сигнал від датчика, перервавши зв'язок з ебу і deviandolo, де вам потрібно
-
щоб розірвати зв'язок, що ти маєш на увазі?
таким чином, немає ризику recovery? що може спричинити?
дякую тобі за допомогу.
-
recovery у цьому випадку ? тільки що сумішоутворення здійснюється відповідностей записуються в ебу (що не так ) без контролю датчика.
на практиці ви не помітите нічого, можливо, ви будете час від часу запах бензину з-за паливного бака, що не буде більше? промивають.
але це незручність було б все одно, що ти апаратних змін з дроту, що зміна програмного забезпечення блоку датчика.
-
отже, у мене 2 питання:
-n1: з допомогою зміни програмного забезпечення можна видалити виправлення лямбда, але зберегти управління опаленням?
-n2: з іншого рішення, від'єднавши тільки 2 дроти сигналу лямбда-керування опаленням, зонд працює ще??
-
в обох випадках стверджувальну відповідь.
щоб обійти цю проблему, опалення зонд, ви завжди можете підключити зонд posticcia, повітря, що гарантує правильність підключення до блоку управління, а потім ще один датчик у вихлопну служби-отримувача, який ви хочете.
кабелі підігрівач також може бути cavallottati, cos? нагріваються обидва, і діагноз не включається.
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму