Результати 1-7 з 7
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    249

Разом IAW 5nr2.c2 renault clio не можете??

Всім привіт , у мене проблема з scodifica всього на suddeta ecu, в реальності? мені здається, ви зроблені плануєте 95160 і різання проводів L4 і пов'язаних M4 L4 в блоці управління.
    Це не хоче чути, починаючи, якщо не відчуваєте, що код ключа, хто-небудь знає, якщо на деяких моделях не ? здійснимо?? Мені здається, що на деяких renaul з can не може зробити.
    Додаю читати оригіналiaw_5nr2.c2_95160.rar

Спасибі, прямо зараз

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    спробуйте це рішення, не знімаючи нічого
    File Allegati Файл Вкладення
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    249
    Спасибі 1000 legendaryslave понеділка? я намагаюся, і я тебе знаю!!!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Повідомлення
    13
    хто-небудь пробував цей файл

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Повідомлення
    13
    привіт, чому я не можу завантажити no file on this forum, I Need activation or somenthing else ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di scinti
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276
    Не з-за того що не обертається стартер або що-то, особисто йому вдалося після зміни також системи запалювання.
    Ви повинні принести + 30 екю на 15/54,зміна системи реле, яка управляє 50 mot.авв.все в коробці fuse моторному відсіку.
    Єдиний побічний ефект, як майже завжди з scodifiche всього, що при кожному вимикання рамки ебу не зберігає параметри autoadattativi і мають корпус дросельної заслінки з електроприводом проблем при включенні, щоб піднятися обертів двигуна протягом 3 або 4 хвилин, потім все ок

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Повідомлення
    13
    Citazione Спочатку Написав scinti Visualizza Messaggio
    Не з-за того що не обертається стартер або що-то, особисто йому вдалося після зміни також системи запалювання.
    Ви повинні принести + 30 екю на 15/54,зміна системи реле, яка управляє 50 mot.авв.все в коробці fuse моторному відсіку.
    Єдиний побічний ефект, як майже завжди з scodifiche всього, що при кожному вимикання рамки ебу не зберігає параметри autoadattativi і мають корпус дросельної заслінки з електроприводом проблем при включенні, щоб піднятися обертів двигуна протягом 3 або 4 хвилин, потім все ок
    thanks mate, but I dont understand, use ****** translate,translation is very bad.
    I have 2 pieces 5nr2.c2 ecu, I swapped eproms ( 95160), original eprom soldered to second donor ecu , no problem with car key and immo, car, but dont have now ignition ! Я думав, swap was enough..

do you idea about reason ?
    I still have to modify anything else ? you say : Ви повинні принести + 30 екю на 15/54,зміна системи реле, яка управляє 50 mot.авв.все в коробці fuse моторному відсіку. please tell me wat do you mean, I can't understand this

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •