Привіт всім, я знайшов на Ebay ця паяльна станція.
посилання видалена
Як ви думаєте ? досить дійсні, щоб почати робити якийсь рутиною?
Спасибі.![]()
Привіт всім, я знайшов на Ebay ця паяльна станція.
посилання видалена
Як ви думаєте ? досить дійсні, щоб почати робити якийсь рутиною?
Спасибі.![]()
Востаннє редагувалось leandro89; 26-01-2014 до 13:24
Від матвія
Посилання, якщо не можуть розміщувати згідно з правилами форуму, тому я закликаю тебе mettereni даних модель марка. паяльна станція ввести і, можливо, хтось пу? дати пораду тобі пу? дати
Поштові марки і моделі
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
Вибачте, я не думав, що навіть посилання на Ebay були заборонені.![]()
Однак це REWARK YIHUA YH-878AD
Від матвія
купити станції гарячого повітря і для зварювання в сторони, не все в одному!! я aoyue...і я добре ce l я від 3 років і добре !!
Що таке заєць? Кролик Abarth
Точне купити тепле повітря в бік від зварника, тому що, принаймні, у випадку поломки ламається тільки одну річ... я використовую lukey досконалої роботи, а також поради від 0.7 1.0 до 350? і ніколи не згорять.... губкою, вологою і, перш ніж вимкнути крапля олова на кінчик, щоб захистити її... все ок.... а також тому, що кінці lukey легко знайти і коштує 4 євро.... ще вони роблять різні форми пік...
Дуже красива станція lukey кілька колег використовують!
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
Не варто навіть не так... ви можете знайти повне онлайн... стилус припій варто повний 30euro. Ви можете придбати також pfline, завжди lukey, продажем аксесуарів для ремонту телефонів, а потім smd... хороший продукт...