Привіт, хлопці, бюджетної та поклали, що я можу прийняти, щоб читати і писати карти? я " alfa 159 19 jtdm 150cv
grazieeee
Привіт, хлопці, бюджетної та поклали, що я можу прийняти, щоб читати і писати карти? я " alfa 159 19 jtdm 150cv
grazieeee
Півник дійсно добре працює на 159
дякую вам так багато.
А деякі мені кажуть, що йде добре, навіть mpps V13 02.
Я пояснив, у чому різниця?
з galletto ви також bdm, що у разі блокування ви можете відновити його, mpps немає. ніколи не використовується mpps, але я прочитав кілька повідомлень, проблеми, mpps, galletto.
але ви повинні працювати або треба тільки перетворити свій автомобіль? якщо це х тільки ваш автомобіль mpps просто
півник.....
я galletto 1250 клон я можу почати читати і зробити деякі карту?
за допомогою якої програми я можу використовувати ?
Франк вам допоможе, щось + до цього часу, запитайте про все' Admin дасть вам рекомендації у відповідності з вашими потребами
франк-електричний вам порада (від newbe, що навіть я) почати знімати ваш "карту" якщо півень або mpps, сховища файлів на пк, відкрийте з ecm2001 або титан, ви завантажуєте "карту" інших користувачів, які розміщують будь-які зміни і порівняти її з вашою. Очевидно, що файли користувачів ПОВИННІ бути з вашої ж/відображення модель ебу і з ГВ сумісний з вашим, в іншому випадку "сектору" визначення функцій, які будуть змінюватися, змінюється в залежності від моделі.
Сподіваюся це було корисно.
У розпорядженні для будь-якої додаткової інформації
Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !
Якщо вам потрібно зробити просто GET+PUSH карті, перейдіть комфортно з MPPS, якщо вам потрібно розблокувати, отпаять, змінити або зробити ще вкладку, то півень!
Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !