-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Презентації та salutoni
Привіт всім,
я "молодий чоловік" 37-річний батько та іт-ентузіастів/Linux, інформаційної безпеки, а незабаром тюнінг як ****llo естетичним і блоки управління/двигуни.
Я ще новачок, але завдяки вам, і багато інші сайти/форуми, я веду кілька проектів, у тому числі:
Модифікований китайський ELM327 з dipswitch у 8 switch (16pin), до якого я інтегрувала функцію 3 адаптери для multiecuscan і (після кількох спроб я вирішив проблему пристрій "USB to COM" драйвера на windows 8.1 x64, яка була калюжа крові.
Вбудований MPPS на windows 8.1 без будь-яких проблем.
Створення віртуальної машини з WinXP x86 не в результаті віртуальної (модифікований файл .vmx) для установки AutoCom_Cars_CDP якого не встановлюється на віртуальну машину.
Не маючи багато коштів, щоб інвестувати в такі методи, які я вибрав, щоб зміни в господарський матеріал/китайський і програмного забезпечення crk/trial, що, на мій погляд, щоб почати, це не найкраща ідея.
У мене є Alfa Romeo 147 1.9 JTDM 120cv Чорний салон, алькантара(страхітливий), з 99999km і в даний час з проблемами (не заводиться, і ви не розумієте, чому все ще.. відкрию пост, тільки в мене немає часу).
Спасибі і хороший тюнінг все!
p.s. допоможіть дізнатися, враховуючи, що: я люблю тюнінг, і я гарантую, що у мене гарний смак, нестандартної роботи і зберегти сім'ю!
-
Добре прибув, і всі ваші таланти
-
-
привіт tranky ... ласкаво просимо
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-