Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 13
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    74

Значення витратомір повітря 2.0 TDI bkd

Привіт, у мене з'являється мій golf 2.0 TDI шматок, і з самого початку я зробив логи з vag, і я побачив, що значення датчик витрати повітря залізти обертів калу різко. Наприклад до 4000 оборотів турбіна робить ще 1.3 бар, але maf зазначає близько 1000 мг/stroke. Не повинні забити 500x2.3=1150? Тоді інша справа, максимальне значення приблизно 2300giri і турбіни 2.6 бар і близько 1200 мг/stroke. Це нормально чи щось не так?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99
    По-моєму це нормально. У пошукової фази всмоктування не закінчується в нижній мертвій точці, але продовжує протягом певного періоду, скажімо гіпотетично на 20-й, в якому/і клапан/і продовжують залишатися відкритими, і, щоб закачати більше повітря в циліндр, але у той же час навіть поршень сходить до верхньої мертвої точки (скажімо, 20 градусів відповідають гірськолижних 10мм, значення стріляли навмання, але для прикладу), тому, насправді, з об'ємом циліндра не більше 500 cc (двигун 2 літри), але щось менше, тому що біг скорочує порівняно з теоретичної і, отже, якщо ти я зрозумів, що він наприклад, обсяг стрибки з реальною дати, від теоретичної менша частина, яка проходить через поршень під час підйому ти, наприклад, корисний об'єм близько 430cc, що множиться на 2,3 дасть вам значення, що виникла в діагностиці.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    74
    Так, я згоден, що етап закінчується, через деякий час, але terminanfo після, в момент всмоктування того, що в початковій, що я втрачу його компенсації збільшення часу відкриття клапана. Mah, датчик витрати повітря буде читати добре? І потім, я до 4000 оборотів, просто іноді я цього maf, в інший раз, я забив навіть 950, і, відповідно, я, ін'єкції 53mg/цикл, що низька, враховуючи, що спочатку і 50. Насправді машина тягне marece повільно зростати, однак в останній момент overboost до 2000 об тебе нігті на сидіння, насправді мені надати 70mg/цикл, маючи maf вище(1200)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    103
    Citazione Спочатку Написав djang01 Visualizza Messaggio
    Привіт, у мене з'являється мій golf 2.0 TDI шматок, і з самого початку я зробив логи з vag, і я побачив, що значення датчик витрати повітря залізти обертів калу різко. Наприклад до 4000 оборотів турбіна робить ще 1.3 бар, але maf зазначає близько 1000 мг/stroke. Не повинні забити 500x2.3=1150? Тоді інша справа, максимальне значення приблизно 2300giri і турбіни 2.6 бар і близько 1200 мг/stroke. Це нормально чи щось не так?
    але значення те, що читати-це саме 2600mbar? тому що, якщо б це було так, турбіна завантажуєте на 1.6 (як і повинно бути на гольф-зіставляється soft). проблема буде, якщо caricasse 2,6 бар (значення, турбіна, оригінал, не може досягти, на мій погляд)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    74
    Ні, ні, є 1.6 бар фактичні, 2.6, пов'язаних, в тому числі тиску на навколишнє середовище. Однак і зіставити їх, щоб зробити 1.6 в overboost і 1.45 константи до 3600giri, потім вниз до 1.3 до 4000

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99
    Вчора я зробила тест з мій автомобіль (147 1.9 mjet 16V 140 Л. с.), що це оригінал, і програма з діагностики я отримав ці дані, Intake Manifold Pressure(kPa) 230, Engine RPM 4109, і Mass Air Flow Rate(g/s) 138,690002441406, тому такі міркування робочий об'єм унітарне/тиск, я повинен отримати 1909/4 = 477*2,3=1097 mg/stroke, в той час як значення зіткнулися 1012 mg/stroke досягнуто, роблячи цей розрахунок, 4109 оборотів в хвилину відповідають 68,4 об/сек і потім 68,4*2 = близько 137 прагнення в секунду. Потім, розділивши 138,7 гр 137 прагнення саме 1012 mg/stroke. Видно, що більш або менш тиск і об'єм двигуна, аналогічні інформації, яку ви показали значення, близьке до 1000 мг/цикл, я думаю, в межах норми. Додам, однак, що оригінальні карти до режиму максимальної потужності, тому кількість повітря, подібно я бачу, що вводять 62,5 мм3 на мій двигун, тоді 52,5 мг, отже, у відповідності з вашими даними.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    74
    Справа в тому, що я зіставлено, вихідне тиск до 4000 об і 25% нижче. Ви бачите, що я повинен ще збільшити тиск турбо, щоб змусити її піти

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    74
    Тоді сьогодні ввечері я зробив інші тести. Я зробив ковток-в третій, і я побачив, що на 4000 про. тиск було 1.2 бар. Тоді я поклав руку на карту і я взяв 1.38 бар, змінюючи карту turbo і обмежувач. Я йду по дорозі, я знову тирада від третього, і я побачив, що цільове значення було 1.38, але і з реальним 1.2. Геометрія завжди діагноз був відкритий на 28%, мені здається, але я повинен перевірити. До 3700 обертів приблизно тиск в ціль, і дорівнює фактичній, а потім падає. Це нормально, турбіна йде в кавітації вже на 1.2 бару??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Повідомлення
    150
    Citazione Спочатку Написав djang01 Visualizza Messaggio
    Тоді сьогодні ввечері я зробив інші тести. Я зробив ковток-в третій, і я побачив, що на 4000 про. тиск було 1.2 бар. Тоді я поклав руку на карту і я взяв 1.38 бар, змінюючи карту turbo і обмежувач. Я йду по дорозі, я знову тирада від третього, і я побачив, що цільове значення було 1.38, але і з реальним 1.2. Геометрія завжди діагноз був відкритий на 28%, мені здається, але я повинен перевірити. До 3700 обертів приблизно тиск в ціль, і дорівнює фактичній, а потім падає. Це нормально, турбіна йде в кавітації вже на 1.2 бару??
    я зіставляються деякі.
    ви можете підняти картку turbo, як ви хочете, не піднімається тиск, або краще калу завжди після 3500 3700.
    спробуйте поекспериментувати, збільшуючи в 2 карти vgt overboost, в кінці карту, а потім перевірте тиск. і вже постарайтеся привнести щось ще, до 4000 4200.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    74
    Я вже дав трохи дизельного палива вгору, збільшуючи карту диму, хоча, якщо я fumicchia небагато. Ви кажете, що якщо збільшити карту n75 тиск підвищується? Як я можу себе, як тиск з turbo stock навколо 4000giri?

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •