Результати 1-5 з 5
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Повідомлення
    5

Читання блоку управління Alfa 147 1600

Добрий вечір всім,у мене проблема, читати ебу моєї 147 1600ts 105л.з,в якості програми використовую galletto 1260,хотів запитати, якщо хтось може пояснити мені, як я можу це зробити...повинно бути зроблено в школі або через бд можу????? Тому що програма говорить мені, щоб підключити 20 pin на масу або прочитати її в boot mode..***** і зробити??????? заздалегідь спасибі..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Alessio93
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    squinzano
    Повідомлення
    257
    що ебу йде мова ?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Повідомлення
    5
    ебу бош ME7.3.1

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    266
    1. Від'єднайте роз'єм (A) від блоку управління.
    2. Розкрити пластиковий кожух на роз'єм (ви повинні дроти які входять в роз'єм.)
    3. Знайдіть pin-код 20, які, як правило, порожні отвори без різьби.
    4. Протягніть нитку в цю діру, йде добре, навіть шматок олова, зі мною працював
    5. Інший кінець кабелю підключіть його до землі, йде добре, навіть корпус ecu
    6. Підключіть роз'єм на ecu
    7. Робити всі операції через obd
    8. Від'єднайте провід додатковий строк (в іншому випадку машина не запуститься).
    Примітка: після підключення за допомогою pin-коду 20 на негативний, при повертанні ключа в положення MAR, контрольна лампа code повинен горіти, це означає, що машина знаходиться в boot

me7.3.1.jpg

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Повідомлення
    5
    Citazione Спочатку Написав амінь Visualizza Messaggio
    1. Від'єднайте роз'єм (A) від блоку управління.
    2. Розкрити пластиковий кожух на роз'єм (ви повинні дроти які входять в роз'єм.)
    3. Знайдіть pin-код 20, які, як правило, порожні отвори без різьби.
    4. Протягніть нитку в цю діру, йде добре, навіть шматок олова, зі мною працював
    5. Інший кінець кабелю підключіть його до землі, йде добре, навіть корпус ecu
    6. Підключіть роз'єм на ecu
    7. Робити всі операції через obd
    8. Від'єднайте провід додатковий строк (в іншому випадку машина не запуститься).
    Примітка: після підключення за допомогою pin-коду 20 на негативний, при повертанні ключа в положення MAR, контрольна лампа code повинен горіти, це означає, що машина знаходиться в boot

me7.3.1.jpg
    Спасибі, амінь, за вашу відповідь,сьогодні постараюся прочитати ебу

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •