Хлопці, у мене FIAT BRAVO SPORT 150CV НЕМАЄ DPF з водостічна труба.
Поясню: стілець зробити один, що робить rimappature, карту для моєї машини, прийшов із завантаженням? карту на моїй машині, і як тільки завантажується карта, ми в машину і перед прискореної глибокої 4-ї передач, і? у разі відмови двигуна, fiat ecu scan дав помилку на насос високого тиску (P0091), то зареєстрований я встаю трішки обмежувач на рейку від 4% до 5%, riprovammo і не дав пі? помилки, тому я заплатив йому ? пішов.
Ось після всього одного місяця ? повторно, прискорення я від несправності двигуна, я заходив на 120 км/год на шостій передачі на 2100rpm приблизно, я почав прискорюватися глибоко, щоб зробити обгін і bhammm помилка і машина завод не підштовхує-й? як слід, і йде відмова....я приїхав на кілька хвилин, а потім я ділю і знову йде добре....
Помилка ? у P0091 - Тиск палива (регулятор Входу насоса високого тиску).
Через деякий час він ricontattai, і я reimpost? тиск в магістралі rail спочатку так 1600, я знову відчув машину і на третій передачі affondai прискорювача, і тільки на початку? натиснути ось повторитися-відмова двигуна.
Ось тренер мені сказав, що він може залежати від насоса, від датчика високого тиску на насос або від датчика rail, той озброєний терпінням я купив датчик rail оригінальний регулятор високого тиску на насос і я замінив їх обидва, але думаю, що....ви ? повторно та ж помилка.
Я зв'язався з моїм хорошим другом, і він мені зробив карту, що я завантажений, а ви ? повторно помилка знову.
Я заявляю, що тренер попросив мало, cio? до 20 або 25Cv і що автомобіль я consumasse менш ходою тихою.
Ось тепер хотілося б зрозуміти, що може бути в реальності? питання карту чи механіка?
Я додаю деякі карти (в доповнення до оригіналу), які я завантажив, і що у мене є-відмова. Тільки сьогодні мій друг зробив мене ще одна карта (6, які ви знайдете в архіві, який додаю) розділ rail встановлений оригінальний і сказав мені, щоб спробувати.
Для тих, хто хоче знаходити карти я послав в лічку, що я даю вам пароль від архіву
__________________________________________________ ________________________________________________
Хлопці, нарешті, сьогодні вдалося зробити діагностику включити, я маючи ноутбук і мені вдалося виштовхнути відмова, як ви бачите на графіку, відповідає кожен пік кількості? дизель запитом (діаграма внизу), відкриття регулятора тиск знижує (графік вище), я контуром червоного, де ви ? перевірка несправності, насправді, як бачите, регулятор тиску ? пішов до нуля....в попередніх випадках, як я говорив, він опускав, але не ? прибув до нуля.
Я також помітив, що відкриття регулятора тиску не перевищує 48,92%, але як ви думаєте ? нормально? Cio? цей регулятор повинен одержати 100%, або максимум отримаєте 50%?
Що капуста пу? бути по-вашому....це зводить мене з розуму це діло. Це як якщо б, коли вимагає-й? дизель або тиску, або, як ви це визначте, регулятор знижує до нуля в деяких випадках і змусити мене піти машина в recovery! sad.gif
Інше, що я помітив ? тиск дизельного палива вимірюється завжди перевищує ту мета, задана карта, cio? якщо карта максимальний тиск має бути 1664bar я побачив, що виміряна приходило навіть у 1687bar, cos? як ви можете бачити на максимальні і мінімальні значення ліворуч зображення. Обмежувач на цій карті? ? було поставлено також 1664bar cos? як максимальний тиск, але в реальності? не відбувалося нічого....Якщо для? зверніть увагу на те місце, де я отримав відмову, тиск палива вимірюється ? залишилися-й? низький для цієї мети....
Хлопці, що і як я можу вирішити? Було б більше? показано довести машину pompista?
Заздалегідь спасибі![]()