Результати 1-5 з 5
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    80

Карту фаза уприскування - центральний egr

привіт всім, я новачок, з допомогою ecm titanium я дізнався, як знайти і закрити клапан egr через карту під назвою "фаза уприскування";
    тільки на деяких ecu після установки значення, коли я йду, щоб підтвердити, я не можу вибрати пункт " не копіювати карти однодумців";
    чому? відбувається це? також на ecm2001 ж саме..

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    фази уприскування і клапан управління egr, але на цій карті ви не зможете його видалити egr на всі диспетчери у будь-якому разі проблема, що ви думаєте, це просто тому, що, коли розглянутий файл має більш карти фази уприскування називаються карти суміжних quand ovai зберегти зміна карти дає вам можливість: - d ifare копія кроком на карти однодумців і т. д. якщо ж у вас є тільки карта, фази уприскування, то вам не карти однодумцями, ви не можете зробити нічого, або зберегти зміни або скасувати його,сподіваюся, що перетворювати ваші ідеї.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    80
    у двох словах, коли я йду, щоб підтвердити карту і даю ок на копії карти суміжних збираюся підтвердження закриття egr також на інші карти? потім я йду, щоб діяти на інших диспетчерів?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Болга
    Анкона
    Повідомлення
    115
    Ці картки мають бути змінена тільки на деяких edc15

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    80
    розумію, якщо б мені довелося виключити egr на інших ecu мені, я повинен знайти інше програмне забезпечення?

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •