-
довідка Тиску turbo stok audi a3 2.0 tdi 140 BMM
привіт всім, хлопці я вам викладу мою нібито проблема...
У мене audi a3 2.0 tdi 140cv двигун bmm з оригінальною карті, але з dpf видалений ... робимо ретельну діагностику відомий дивина в тиск турбо..тоді, якщо, наприклад, я ставлю на дорозі на четвертій передачі і випад газ з 1500 до 4000 оборотів тиск турбо, близько 2200 оборотів досягає 2370 мбар і досі все ок, але потім від 3000 до 3200 оборотів приблизно солі від 2370 якщо навіть у 2470mbar, щоб потім знову вийти на 2370 до 4000 оборотів...при порівнянні зі значенням, метою повинно залишатися постійним на 2370, як на карті ..тепер я прошу всіх вас і нормально, що на 3000 оборотів в хвилину, у нас це пік такий високий порівняно метою?? хтось, хто має той же двигун, я можу сказати, якщо вас він так себе веде? я хочу уточнити, що турбіна і новий, то у мене немає проблем з фіксацією змінної геометрії...всім заздалегідь дякую
-
від 2370 до 2470 поговоримо про непомітних тиску 0,1 бар. Вважається, що ти видалив dpf, там може бути дуже добре цей варіант, який може залежати більше, ніж від геометрії, від значень, лічених з лічильника-витратоміра видно, що слива очистити набагато більше свободи..
-
а відповідь дуже правильний
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму