Добрий вечір всім.
Мені потрібен погляд на карту, що у мене на моїй машині.
Я заявляю, що роботи немає ? було зроблено мною, але з "професіонал", класичний один одного.
Ми приходимо до нього, тепер цю карту ? на кілька років, і тоді я запитав, чи просто 4 речі:
поліпшити реакцію акселератора
немає egr
немає диму (або як можна менше)
бадьорий отвір linearizzando пара.
що-то ? було зроблено, тобто перша точка, то c'?, другий я точно знаю, що не з'?, по-третє, після 3000 ? труба, четвертий мало, і нічого... нижче 2000 ? залишалася, як правило, нігтів...
витрата палива покращилася, чесно кажучи, не багато, але все одно кращі...
Я не професіонал галузі, навпаки, і чесно кажучи, я просто дозволяю тим, хто має pi? мене, я знаю, що не ? красиво принижувати чужу працю, але, чесно кажучи, більше? проходить час, і pi? вони незадоволені...
я ніколи не відповідав всі ебу, у мене є досвід роботи з Смарагд одного, але два світи абсолютно різні, тому я намагався зрозуміти що-то.
Я пробував її в їжу, Коли і її, і, контролюючи з elm і з multiecuscan в egr, фактично, залишається 2%, але зараз, здається, повернулася, якщо не гірше.... двигун ? pachidermico....
чесно кажучи, я навіть розглядаю ваш сервіс map онлайн, але спочатку я хотів би деякий думку з цього приводу.
спасибі 1000 кожному, хто мені risponedr