Привіт, хлопці
вищевказані mazda 3 прийшла в recovery механік
механік, бачачи проблему з датчиком перепаду тиску подумав видалити fap фізично
коли я приїхав, я зробив defap, з допомогою перемикача off, але ситуація не змінилася
тоді я думав, що треба спочатку спробувати скинути засмічення, а потім зробити defap,тільки, що, оскільки в даний час вона прала все, я хотів би знати,
я міг би спробувати заткнути вихлоп, можливо, з вітерцем, поки частину регенерації, вважаючи, очевидно, що вихідний файл, щоб потім fap виявлений чистий повторити dpf off
у теорії, якщо не помиляюся, я б сказав, на блок управління, який був змінений dpf, а потім settarlo, що завжди на 0% і засмічення dpf off.
Поправте мене, якщо я помиляюся.
намагався, але не піди,в будь-якому випадку карта не визнає titanium, то по-моєму є які-небудь зміни на dtc так, щоб не бачити помилки, в якийсь датчик,boooooooooo
додаю файл і ecuid
1037379069:C40282A_
05.03.2004[F_SB_SO.3.2]
BOSCH EDC16C34/2.20/2.
C562/RevC C
А на мій погляд, вони зробили якийсь мод, який викреслив всі dtc, можливо видалення egr з якоюсь м'який типу ecusafe...
На машині схоже у мене така ж проблема, і після того, як боровся деякий час, щоб вирішити врешті-решт були всі чотири свічки розжарювання згоріли... а мені довелося відновити файл, орі, щоб знайти помилки в карті.