Сторінка 1 з 10 123 ... ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 92

Перегляду "Гібрид"

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Sicily (CT)
    Повідомлення
    37

Погляд карту ALFA 147 1.9 JTD 115CV 8В - 332.688

Привіт,
    в додатку я увійшов орі і mod машини.
    Моя мета ? зробити soft-тюнінг , без шкоди для форсунок, зчеплення, коробки передач, турбіни, і багато іншого!
    Я новачок і використання ECM Titanium 1.61 для редагування карт.
    Ви, будь ласка, поглянути на файл мод, щоб побачити, якщо я допустив грубі помилки і, особливо, якщо я пропустив щось...
    Загалом, я сподіваюся, що хтось може мені допомогти прийняти правильне напрям і дати мені добру пораду.
    Дякую
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    здравствуйте, я не верх, але, як на мене, є речі, які не йдуть добре, я виходжу з того:
    тиск в магістралі rail , я тебе втрачу 3 - 4 % max, так ? занадто багато, і partirei з 50/60% load ж саме фільтрів в магістралі rail занадто високі
    обмежувач крутного моменту деталі від 1500 до max і поступово, залози " прощай зчеплення
    тиск турбо 170 очок, я думаю, трохи, покладіть 120 очок, можливо,
    педаль partirei від 1500 обертів і на 50% load .
    це ? мої думки і за те, що я знаю, трохи дивіться також інші інструкції.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    Citazione Спочатку Написав michele30 Visualizza Messaggio
    здравствуйте, я не верх, але, як на мене, є речі, які не йдуть добре, я виходжу з того:
    тиск в магістралі rail , я тебе втрачу 3 - 4 % max, так ? занадто багато, і partirei з 50/60% load ж саме фільтрів в магістралі rail занадто високі
    обмежувач крутного моменту деталі від 1500 до max і поступово, залози " прощай зчеплення

для soft я думаю, ви повинні слідувати цій раді

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Sicily (CT)
    Повідомлення
    37
    Citazione Спочатку Написав michele30 Visualizza Messaggio
    Спасибі Михайло за відповідь.
    Для тиску в рампі і обмежувачами seguir? ваш рада.
    Для пари, я намагався видалити discontinuit? у орі даючи більше linearit? приблизно до 2200 об / хв (зверніть увагу, з кроком негативних до 1750), і насправді я не помітив ознак strattonamento, що орі був, але більше fluidit? також на прискорювач вийшов (найменша гальмування двигуном).
    Для тиску turbo говорите, що я повинен прибути на макс-120 балів?
    З допомогою педалі ви маєте на увазі в iniez. парз. BoostXRPM (використання ECM Titanium і карту педаль ? arricchim. у acceleraz. що я не торкався)?
    Є інші карти, які я повинен чіпати?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    по-моєму навіть rail б доцільно залишити його в оригіналі... в той час як обмежувач крутного моменту, ви можете підняти його, коли ви хочете, так довго, перш ніж стане небезпечним для групи зчеплення і маховик втручаються інші обмежувачі, які блокують дизель...
    тиск турбо-карту soft 100mbar в pi? також можуть йти добре!

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Sicily (CT)
    Повідомлення
    37
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    по-моєму навіть rail б доцільно залишити його в оригіналі... в той час як обмежувач крутного моменту, ви можете підняти його, коли ви хочете, так довго, перш ніж стане небезпечним для групи зчеплення і маховик втручаються інші обмежувачі, які блокують дизель...
    тиск турбо-карту soft 100mbar в pi? також можуть йти добре!
    Спасибі, Сандро, єдина причина, чому? я збільшується на 6% rail ? з-за fumosit? що насправді ви ? знижена дуже (особливо до 1800 оборотів в хвилину і 60-70% навантаження), ніж у грі.
    Для інших, так? com'?, машина в розгін не strattonamenti і прогресує лінійно до 3500 об / хв, після, звичайно, він вирівнюється небагато, але є? мене не хвилює!
    Для turbo, з допомогою перетворення дійсних значень мбар (ECM2001), я на 100% навантаження тиск 1,30 мбар нижче, ніж макс 1,35 мбар постійної, заданої для GT1749V.
    Думаю, що це занадто?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Ghizmo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Авелліно
    Повідомлення
    97
    Після кожної зміни ? добре перевірити з допомогою діагностики на дорозі, що значення pi? нас цікавлять.
    Тиск турбо, я думаю, один з цих враховуючи, що іноді у вас пік тиску pi? ще є? що ви очікуєте
    FGThec V2 Master
    Kess V2 + K-Tag Master

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Sicily (CT)
    Повідомлення
    37
    Я тото Ghizmo, насправді, це буде "одна з речей, що незабаром маяк"...
    Мова тиску турбо, я хочу сказати, що тільки overboost і управляється з ECU, а обертання турбіни залежить виключно від ****lli уприскування, тобто як дизель введіть. Потім, не маючи змінено карту overboost, тільки карту, від якої залежить турбіни і уприскування parzializzato BosstXRPM. Таким чином, для перевірки турбіни необхідно не тільки торкніться карти, щоб тиск форсування і пов'язані з ними обмежувачі, але крім того, що parzializzato (речі, які гуляють разом).
    Це підтверджується тим фактом, як каже Ghizmo, що тиск в турбо іноді може перевищувати (кілька секунд), заданого на карті...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    [QUOTE=Ghizmo;3874

Правда, потім, щоб труби не говорив, що вони занадто багато 120mbar, але марні для зміни...
    Ми? що, по ідеї, з обмежувачем крутного моменту не має сенсу: ? тільки обмежувач на дизельне паливо, гальма, двигун не виходить нічого...
    І rail ? правда, що назад себе fumosit?, але це відбувається, чому? "відсікти" час упорскування, і як solitoper зміни тихі, не відчувається навіть...

Карти turbo, між іншим, управляють і, звичайно, тиск , яке має тенденцію коливатися між цією метою і обмежувач, який говорить від контролера pid по геометрії змінної. Правда ? що навіть тиск залежить від дизельного палива, але якщо обмежувач ?встановлено правильно, і вся механіка працює максимальний тиск постійно sar? встановлений на обмежувач тиску.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    я зараз подивився карту, але так? запевняю вас, що ви йдете на захист rail занадто високо, спробуйте, тягне 5-ї до 180, ви побачите, що ви відключається машина для відмови, то обмежувач диму залиш його орієнтацію, то це не впливає на максимальну потужність, і ви прибере таке? у sbuffata дизельного палива при натисканні на педаль, то навіть частині строків зміни від іп? вгору, в іншому випадку ingrassi надміру навуглерожування при нормальній експлуатації машини.
    Решта, як ? змінено роблю висновок, що машина зберегла динаміку, крутний момент майже як оригінальний, тому до 4000rpm sar? померла...

Сторінка 1 з 10 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •