Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 18
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    11

Несправність керма електричні

Добрий вечір всім,я відкриваю цю дискусію, не маючи знайдена інша вже? обробляючи цю тему.
    Це і керма електричні, які,те і роблять, істерики,тверднути ходу і забезпечуючи міцність вище, ніж машина не servoassistiti;коли ми? відбувається, вимикається і знову включається і дефект зникає для р?.Рішення, запропоноване механіки і електрики в цілому? у тому, щоб повністю замінити всі групи, підсилювач керма,один заново(принаймні, Fiat),але інформування мене сюди, і я побачив, що є фірми, які спрацьовують тільки на електронний компонент, який фактично не працює,наприклад, датчик кута рульового управління,гальм, etc..... ,що дозволяє заощадити досить р?.Хтось з вас має досвід з цього приводу?
    Спасибі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    частіше є мікро-rel? на електродвигун (я маю на увазі fiat), а також датчики крутного моменту, ламаються часто в цьому випадку, але він попереджає, типу
    вібрація під руками

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    35
    я ремонтник, і я багато перший існують різні види саджанці
    відповідно зробіть зробити роботу в майстерні, компетентним у випадку помилки в монтажі, відомого датчика ризики, потім довелося кинути, і потім якщо все добре вирівняний рульове управління може піти не так

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    11
    Дякую за відповіді,я повинен сказати, що мій Великий Момент, який триває сім років,я дуже спорадично ця помилка,на щастя,проходять місяці, один раз в інший,так що я не хвилююся-й? так,для? я почав цікавитися темою.Коли несправність виявляється, мені робить завжди на місці або майже,і відчуваю кермо повернути злегка,як при наведенні яму.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    35
    безумовно, я раджу вам виконати ремонт в pi? скоро

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Болга
    Вітербо
    Повідомлення
    84
    Я теж.пропоную ремонт ? - Що.дуже небезпечно, і я думаю, що.механік, чесно, не змусить тебе плакати під час приймання автомобіля

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    35
    запропонуйте ціну до ремонту

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di clabsport
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    225
    Привіт, як правило, ламається датчик крутного моменту, rel? були встановлені на старих моделях, не ? у вашому випадку.
    У будь-якому випадку діагноз ви бачите, якщо датчик або іншого на ці автомобілі, і багато імпортні батареї, падіння напруги, можуть поставити під загрозу багатьох компонентів, таких як датчик пара точно.
    Зверніться до майстерні мехатроніка вам буде? замінити несправну деталь, а витрати більше? зміст.
    Запобігає зроби т? неправильна установка пу? шкоди для надійності? рульового колеса.
    Після заміни датчика крутного моменту йде зроблений новий тарування.
    Людина вище скромний у словах
    але перевершує в дії.
    Конфуцій

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    116
    Якщо ваша проблема ? як ви казали, ви повинні робити щось одне відриватися в spinette ебу сайти і купити спрей для контактів силіконові spruzzalo на контакти ебу сайти і контакти проводів хороший сплеск, тримайте його нерухомо, після її установки приблизно на 3 години і проблема ? вирішити, тебе не обдурити гроші, то, діагностика, заміна яких-небудь частин.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    11
    Ще раз спасибі за відповіді,я повинен сказати, що я думав, я теж в калі напруга акумулятора,в зв'язку з тим, що використання автомобіля, щоб зробити короткими штрихами,робота в 2 км від дому;приймаючи під увагу, що автомобіль ? 1,9 обсяг,який ви використовуєте взимку pi? часто користувачі електричні для нас, що батарея іноді fatichi p?.
    А тепер про батареях проводяться саме праведників,(за винятком випадків, коли з'? start&stop),на моїй було походження 60-ах,що я потім замінений на 62-ах,що він трохи пі? пусковий струм.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •