Результати 1-7 з 7
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    74

потужність зіставлення

Бачив, що на турбодизель дизельне паливо ? те, що ми від влади, якщо я даю 20% палива і більше? двигун risulter? безпосередньо 20% потужності pi?? (з урахуванням того, що зростання буде зроблено на всьому діапазоні оборотів)
    Тільки знати, в діапазоні потужності порту машини

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99
    По-моєму немає. Ситуація не ? cos? лінійний, я хочу сказати, не ? якщо зростання дизельне паливо на 20% потужність збільшується на ногу. Наприклад, якщо я дивлюся на карту EDC16c8 в 147 1,9 jtd (бачив, що в цей момент я, вивчають p? та я бачу, що до 4000 оборотів (режим максимальної потужності) - запит, 300 Нм крутного моменту (видно, що потужності ? дата крутний момент х обороти) відповідають 57,10 мм3 палива, якщо збільшення цієї кількості? на 68,52 мм3 (57,10+20%) карту я від пари 343 Нм cio? тільки 14% - й? висока і не 20.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    4
    Доброго дня, в додаток до дизель вводили необхідно враховувати ще й інші параметри, щоб отримати приріст, що ви говорите, хоча, ricollegandomi у промові switing63 20% приросту значень не відповідає 20% приросту реального.
    Якщо я можу дозволити собі новачка, що я вам можу сказати, що починаю змінювати значення дизельне паливо вводили вже? за хорошу роботу (якщо все зроблено з правильним логіка?).
    Тоді, можливо, координує всі інші параметри, і ви, безсумнівно, хороший приріст потужності, не палити.
    Привіт і з святом Пасхи

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    74
    ? нормально, що я тримаю рахунки інших карт, масла не горить без повітря, що стосується харчування, я прийшов до висновку, що, оскільки двигун внутрішнього згоряння дизель має ккд 50% або gi? l?,дизельне паливо, які ми йому даємо в pi? не перетворюється все, в механічну енергію.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    4
    Я не хочу ставити під сумнів вашу підготовку, я бачу, що тебе добре тільки дроти
    Знову з святом Пасхи.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    35
    50% це означає, що якщо 20% - на дизельне паливо, збільшує потужність на 10%? Очі і хреста.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di biela
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Spain
    Et
    51
    Повідомлення
    90
    If you increase the IQ, як правило, BSFC also increases.
    You can look at NM to IQ maps в EDC16 ecus.
    Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •