-
Критерії підставу для зіставлення
Buonsera всім, хлопці і з святом Пасхи.
Я хотів би почати цю тему з проханням проаналізувати основні концепції будь-яку карту для обробки.
Я документально багато тут і їх, але завжди залишаються ще багато сумнівів з приводу деяких понять, які я вважаю "ключ".
Я не хочу відкривати цю тему, щоб знати, зокрема, що чіпати, на карті, зокрема, але, щоб зрозуміти, якщо так міркувати, пу? поміститися чи ні.
Від того, що я читав, всі карти пов'язані один з одним. Немислимо змінити тільки одну карту, щоб залишити інші. Наприклад..Якщо збільшення витрати палива, я не можу не збільшити тиск турбо...
Роблячи ці припущення, я прийшов до висновку, що в основі всього, я міг би поставити AFR в якості відправної точки.
Це чому? я хотів би impostarmi є AFR оптимального в бік горіння і, отже, всі зміни, які andr? проводити витрат дизельного палива і повітря, будуть зроблені на основі значення AFR impostatomi спочатку.
Цікаво, чому? після інших обговорень, я помітив, що вони починають вносити зміни, враховуючи тільки останній AFR і, використовуючи її як фактор для корекції змін вже? зроблені. Але не буде більше? розумно зробити як я написав раніше?
Ви виявите, що, як міркування може reputarsi розумне, чи я помиляюся?
Спасибі всім, хто хоче вказати мені основу, на якій можна міркувати.
-
Вибач, якщо зробити перерву, але ви можете мені пояснити, про що йде мова? AFR?
-
У разі збільшення витрати палива потрібно більше? повітря, і скільки повітря? Ви бази на співвідношення повітря та палива, а потім, коли знаєш, скільки тобі потрібно зробити перетворення тиску наддуву
-
AFR ? абревіатура, що означає, AIR FUEL RATIO, тобто співвідношення повітря та палива. Для двигунів із примусовим запалюванням, тобто який працює на бензині цей звіт ? у фіксований ? 14,7/1 тобто на кожен грам бензину потрібно 14,7 грамів повітря, щоб повністю спалити, у двигунах з циклом Дизеля співвідношення теоретичної повітря, палива ? аналогічно (14,5/1), що і двигуни восьми? точно ? теоретичний і чому? в реальності? двигун працює magrissimo і gi? досягаючи значень, близьких до 18/1 починає курити дуже. Наприклад, в 1,9 jtd 16v 150 Л. с. (правильно, чому? я вчуся, небагато), дивлячись на карту, ми бачимо, що вводять 63,75 мм3 палива (що відповідає приблизно 63,75*0.84=53,55 мг) в режим максимальної потужності, де кількість? повітря повинна бути близько 1100 мг на цикл, потім з AFR в розмірі 1100/53,55=20,5/1 дуже далеко від відносин стехиометрической теоретичний
Привіт Vega25, я зареєстрований нещодавно, і я намагаюся дізнатися я, як читати та інтерпретувати значення карт, присутніх в блоці управління, а потім отримати всі з вигодою інвентаризації те, що я кажу? по-моєму те, що ви говорите, тобто basarti на картах лямбда, щоб зробити ваш карт не ? можливим з двох причин, перша, що, якщо я правильно розумію роботу тих карти ? під час перехідних процесів (контролюють і обмежують дизельного палива під час прискорення, а не наприклад по швидкості? постійно, а по-друге, чому? як я вже говорив, двигун дизель, не мають відносини повітря/паливо фіксована, як бензин і те ? неможливо сказати, яка ? оптимального значення. Якщо існує оптимальне значення, ми робимо вигляд, 18/1 стільки, щоб знімати номер у цей момент, достатньо було просто читати кожен цикл значення датчика MAF (Mass Air Flow), розділити його для того, що знаменитий 18 наприклад, і я знав, gi? як дизель інжект без задавати собі інші питання.
Звичайно, як я вже говорив це ? моя думка, для? бачив, що знаю ще мало давайте подивимося, якщо який-небудь користувач-й? експерт там пу? вчити щось.
-
День на всіх. За мене, навіть якщо я розумію, що відносини в стехиометрической дизель, не ? жорсткий, однак, двигун повинен контролювати, інакше не було б поняття ", де знаходиться". І потім я не думаю, що карти діано вказівки тільки для перехідних процесів. Також, чому? якщо б це було так, від тих, хто бере інформацію двигун, якщо я йду на швидкості? постійно? Ви праві....ми хотіли б хтось пі? експерт, який там адреси.
-
Завжди припускаючи, що я знаю мало, якщо я правильно зрозумів логіку роботи ебу EDC16 всі частини карти, педалі, драйвер або хочу, наприклад, якщо я хочу подорожувати до 100 Км/год константи в VI передач premer? педаль газу скажімо на 25% (я кидаю їх частка у випадку), на цій карті, на осі є оборотів двигуна і на інший відсоток, а потім обплітати 2000 об і 25-відсоткову частку тиск педалі avr? результат кубка у Нм запитом вдаємо, що так і 170 Нм, в цей момент вона подивився на мапу "Torque limiter", який каже, що на 2000 оборотів крутний момент max запитом не повинен перевищувати, скажімо, 350 Нм, так як 170 ? нижній запиту залишається такою ж, як і через карту перетворення пари/дизель, де на осі є обертів двигуна, і ще пара-схрещування дав 2000 про/170 Нм мені дасть? справу? для ін'єкцій скажімо наприклад, 31 мм3, це sar? справу? який впорскується в швидкості? постійно, в цей момент я думаю, що карти lamdba не існують, чому? я питаю, значно менше потужності, ніж той, який я міг би отримати до 2000 оборотів, з педаллю, утримуючи на 100%, тому дуже мало дизельного палива у співвідношенні повітря корисний. І навпаки, якщо від 100 Км/год я хочу, щоб пройти 130 Км/год буває, що від 25% premer? педаль до упору (не завжди, але ? тільки один приклад) тут переробити навколо, перш ніж просити? наприклад, з перехрестя педаль/відсоток 390 Нм, чому? cos? каже карту педаль, але torque limiter abbasser? запит в 350 Нм, який завжди в карті перетворення будуть збігатися з 74 мм3 дизельного палива. Очевидно, що якщо в момент х, вклавши 31mm3 і наступного обороту коленвала доведеться? додати 74mm3 cio? pi? двічі ми хочемо перевірити, що там достатньо повітря, щоб спалити їх, то в цих умовах вам треба? перевірте через карту lamdba не перевищувати певну кількість дизельного палива, щоб уникнути палити, як труба. Потім 74 мм3 їх не зупиняєшся в ін'єкції x+1, але поступово в залежності від збільшення кількості? повітря, що поступає в циліндри.
-
Ваш аргумент не здається мені неправильним, навпаки....? в цей момент я запитую: Як каже карти лямбды?
-
І це завжди моя гіпотеза, то очікуємо, що втручається хтось, хто знає. Я вважаю, що карту лямбда, якщо pi? або менше cos?. Завжди маю на увазі наприклад, у момент x запит ? 31 мм3 палива на наступний коло назвемо його x+1 коленвала запит проходить в 74 мм3, в цей момент ебу дивитися, враховуючи, що надходить від датчика MAF і бачить, що двигун дихає в цю мить припустимо, 700mg повітря і карту дим, має значення 1,08 на перетині 2000 оборотів і 700 мг/цикл, а потім робить розрахунок тип 700/(14,5*1,08)=44,69, я думаю, вони вже мм3 і не мг дизель? на цьому у мене великі сумніви, що inietter? скажімо їй 44,69 мм3, то це provocher? збільшення відпрацьованих газів, що спеціалізований бомбардувальник без розвідувальної апаратури на турбіни вони будуть знімати більше? швидко, і це pomper? pi? повітря в циліндр, то в наступний раунд x+2 maf sensora дивитеся? 800mg/цикл, а потім inietter? ще більше? дизель фінч? arriver? значення цільового 74mm3. Я дуже спрощені, але я думаю, що пі? чи немає поняття, що це.
-
Відмінне пояснення, спасибі!
-
Чому ні ? неправильно думати, що якщо в основі ваших розрахунків покладіть співвідношення AFR стехиометрической, карту лямбда-avr? мало, щоб виправити, ні?
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму