Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 13
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    28

Думку карта fiat punto 1.3 multijet 348-

Привіт, хлопці я хотів би дізнатися думку на цю карту, і якщо се те, що я неправий, і де я можу поліпшити його, завдяки
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    231
    привіт, то ін'єкції і багато заряду зійди багато, в іншому випадку дим кількість? невизначений,решта все переробляти, чому? все неправильно, крім
    обмежувач крутного моменту 3, що і точні, але ви можете спуститися трохи, навіть те,..... добре виглядає тут, на форумі є красиві обговорення для 1.3 mtj

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Я згоден.....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    28
    тоді я зробив все, що в табличній
    ін'єкції parzalizzato (1) 15/8,0
    ін'єкції parzalizzato (map1) 15%
    обмежувач крутного моменту (2) 20%
    обмежувач крутного моменту #2 15%
    обмежувач крутного моменту 3 20/25
    де кімнати

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    не використовувати табличний ecm, приготуйте winols і навчитеся використовувати його на p? що ? В 100 раз краще
    проблема ? більшість змін в дійсності? кроком близько 1-2%, обмежувач крутного моменту, як gi? ви сказали,
    в реальності? ce ne sarebbero також інших
    ін'єкції не ? абсолютно неправильно, слід звернути в тому сенсі, в якому збільшується?, cio? збільшити де час pi? низькі
    і, як правило, не почати підвищення оборотів або занадто низьким iq
    подивіться, що c'? pi? обговорення цих, особливо пі? 70 сторінок
    на жаль, ви не можете ще скачати вкладення? починає отримати уявлення, читаючи те, що допоможе вам з задоволенням

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Дивіться, що ви тільки збільшилася в 15 очок, не відсотки, не ? неправильно, але ви можете? зробити краще. Тоді я згоден з Exelion, є обмежувачі крутного моменту, що ECM не повідомляє, і не тільки карти крутного моменту, а також turbo і багато іншого. Але потім з цієї карти, машини не курить ..??? По-моєму, ви і так само багато, і не йде ні granch?, правильно?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    28
    Ви праві egs Exelion каже мені, щоб використовувати winols, але я не знаю, де почати з цього soft. я знаю, є гіди, в рамках форуму, але, на жаль, я ще не привілеї, щоб скачати програми та файли, такі як я можу зробити Aiutoooooo

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    починає читати р? довкола, що навіть без вкладень ви можете, однак, отримати уявлення в цілому, що те, сперечаємося краще
    у цьому полі не варто поспішати
    правда, winols, не ? дуже простий у використанні, особливо на початку, але тест той же, що поступово ми отримуємо руки
    напрямні на максимум спробуйте знайти також на ******

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    28
    добре, добре, давайте подивимося, що я можу зробити

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    28
    Exelion я скачав winlos я побачив, що дійсно складно pero, я повинен зробити цю карту, і я не маю часу, щоб дізнатися winlos, тому що вона і питання одного дня вивчити його використовувати, тому ти мене protresti простягнути руку, люб'язно, ми можемо почати з ін'єкцій parzalizzato (1) я дав 15/8,0 що ви мені порадите

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •