Результати 1-6 з 6

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99

Блок управління EDC16c8 сумнівів карту лямбда

Всім привіт, я недавно почав вивчати карти, що містяться в ебу і вони вже є? в труднощі?, тому я хотів би поставити питання, щоб краще зрозуміти, вибачте, якщо банально, але майте на увазі, що я новачок, який намагається зрозуміти логіку.
    У цей момент у мене перед очима карту lamdba в 147 140 К. с ебу EDC16c8 (адреса 0E9B7A), і шкала обертів двигуна доходить до 3750 об/1?
    Перше питання стосується значення, скажімо, від масштабу, тобто після це значення, наприклад до 4000 оборотів, або навіть більше на паритет? маси d?повітря значенням ? той же, що і c?? на 3750 обертів?
    Я хочу сказати, якщо все?щось середнє між 3750 обертів і 1050 мг знаходжу значення 1,080 бачили, що таблиця, зупиняється 4000 або 4500 varr? завжди 1,080?
    Так? я думаю, що ця карта вказувала в сенсі максимальної кількості? дизельне паливо для ін'єкцій для певної кількості? повітря всмоктується певну кількість кіл, я хотів би запитати, якщо розрахунок, що я роблю ? правильно, те місце, що на 3750 обертів і 1050 мг я 1,080 це означає, що максимум я можу надати[1050/(14,5*1,080)]=67,05 мм3 дизельного палива з співвідношення повітря та палива в розмірі 1050/(67,05*0,84)=18,64:1 або ті 67,05 не mm3 але мг дизельного палива (які відповідають 67,05/0,84=79,82 мм3)? в цьому випадку співвідношення повітря дизельного палива складе 15,66 (тобто 14,5*1,080)? це друге рішення звучить для мене дивно, чому? я боюся, що з сумішшю повітря/дизель cos? поряд з відносини стехиометрической двигун починає палити як паровоз.
    Дякую за відповіді.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    І ви б новачок?
    Браво...
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99
    Дуже початківець, sar? тиждень, що я був сильно страждає від curiosit? зрозуміти, як працює двигун мого автомобіля. Дякуємо за браво, я візьму це як комплімент? я не знаю, якщо інтерпретувати його як точної відповіді на запитання, які я поставив, то є ? право першої інтуїції поза масштабу, і якщо в другому випадку карту як значення мм3, а не мг.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di biela
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Spain
    Et
    51
    Повідомлення
    90
    Hello

From 3750 the assumed value is the same that there is at 3750 оборотів в хвилину. The ECU gets the last value that can read.
    The AFR calculations are in mass or mg.
    This map is a Лямбда-limitation, but the engine is working with higher values. Look at turbo maps an requested torque map.
    Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99
    Привіт
    thank you very much for the answer. I continue in ukrainian 'cause my english isn't good. Ви абсолютно праві, кажучи, що двигун працює з лямбда-пі? високі, насправді, якщо я не помилився, обчислити, наприклад, 4000 оборотів в хвилину запитуваний крутний момент з педалей на 100% ? 330 Нм, які приходять? обмежуючись 311 від torque limiter, яка відповідає уприскуванню близько 60 мм3, що, у свою чергу, відповідають 50,4 мг дизельного палива (для дизель італійський закон передбачає щільність? між 825 і 845 гр літр, я зазвичай використовую в розрахунках 0,84) і тиску турбо ? 2220 mbar так що теоретично ми були б вже? більш 1050mg/цикл (477cc*2,22*1,2928 г =1369 мг/цикл? з урахуванням перетину клапанів і, отже, деякого підйому поршня над нижньої мертвої точки, перед закриттям обидва, а потім деяке зниження обсягу циліндра доступний я вважаю, що в такому стані ми були б більше? або менше 1100 мг/цикл співвідношення повітря/бензину ? близько 1100/50,4= 21,8 = 1 і cio? лямбда-1,505.
    Карту я вважаю, функцій протягом перехідного cio? наприклад, коли ми говоримо з 80 Км/год Я натискаю до упору на педаль для прискорення, або ще краще від обертів? pi? низькі, таким чином, щоб надати не надто дизельного палива у співвідношенні до кисню доступно, щоб уникнути курите чорні вражаючі.
    Те, що залишає мене дуже здивував ? читати значення менше 1, тип 0,98.
    В даний момент я не можу сказати, яка ситуація призводить двигун мати 660 мг/цикл повітря і 1125 об / хв, для? якщо в цій ситуації прибуття надати максимум 14,5*0,98 (1мг дизельного палива на 14,21 мг (або 46,44 мг/дизель 660 мг) повітря мені здається, ситуація, дим nerissimo. Якщо замість цього 46,44, що, виявляється, від 660/14,21 були вже? мм3, що відповідає 39 мг, то ситуація мені здається-й? задовільно, чому? розділивши 660/39 мене співвідношення повітря та палива дизельного 16,92 потім з великим надлишком повітря.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    74
    12000 обертів є інші карти, які не дозволяють курити, тому що не arriver? їй ніколи заразити цієї угоди?, ? інженери, які побудували карту на питання розглядали, але це за умови, що межа. Це відбувається майже всі двигуни.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •