Сторінка 1 з 8 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 80
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196

Погляд карту Альфа Gt MJET

Привіт всім, я хотів би, погляд на карту, що я і зробив. Я ? були сумніви щодо правильної заглушки в egr, я пробував шукати і в старі дискусії, але, по недосвідченості я не впевнений, щоб робити правильні оцінки. Враховуючи, що ми вітаються також думки на карту, щоб зрозуміти, чи є ? зробив хорошу роботу, що не впливає на термін служби машини. Я сподіваюся, що ваші думки мені допоможуть зрозуміти щось в пі?, так що ви можете спробувати створити з від 0 з моїми здібностями
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 05-01-2014 до 15:17

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    перевірте за допомогою діагностики, якщо вона рухається!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    я кажу, що продовжує працювати в egr закритий, таким чином у файлі.....
    хоча, здається, торкнувся switch-off...
    однак, від контролю, від того, де ви зазвичай виключає egr не ? було зроблено нічого...
    на карті дві речі або та, що тобі зіставляється він все зрозумів цього ecu..
    чи не зрозумів нічого, як це працює...
    деякі речі є спірними подивитися час вприскування incremetati 100 точок p? скрізь і карти, duty cycle n75 збільшується на 5-6% в доповнення у вас 170 mbar ще на картах turbo, правда ? власні..
    карти лямбда-підвищення замість того, щоб бути знижений....
    деякі карти драйвер? тоді я incuriosiscono....
    чому я кажу, що або він зрозумів все, або нічого....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    на мій погляд, ці 4 карти, в кінці кінців, що, здається, обмежувачі, не служать нічого, випробувані на моїй шкірі давно, тільки я в damos, egr не закривається, як на edc15, і той битий, не робить нічого, на edc16 закриваються від гістерезис, торкнувся карти регенерації turbo і rail), а також авансові платежі у процесі регенерації, ви не застряг swirl, що ви знаєте, на ці двигуни можуть зламатися і пошкодити, я блок завжди, карти педаль змінені 3000 обертів на низинній саме, карту, як каже манро + 50 і 100 us саме прополювання городу, antipi змінені у відсотках ніколи не бачив, карту cnversione дизельного палива перевищила 100 мм3, коли карту часів dsi зупиняється в 80mm3 дійсно марно.

Вже переглядів кілька карт, схожі.

Зламати не зламати, але нічого не ? робота, чистий і професійний, якщо він повинен був зробити це просто, є багато кращих способів, щоб отримати її, натиснувши мета карти і йде moltio краще так, ніж той факт, що з турбо та overboost так що, якщо ви робите діагноз ви picchera 1.8 цієї турбіни

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    на мій погляд, ці 4 карти, в кінці кінців, що, здається, обмежувачі, не служать нічого, випробувані на моїй шкірі давно, тільки я в damos, egr не закривається, як на edc15, і той битий, не робить нічого, на edc16 закриваються від гістерезис, торкнувся карти регенерації turbo і rail), а також авансові платежі у процесі регенерації, ви не застряг swirl, що ви знаєте, на ці двигуни можуть зламатися і пошкодити, я блок завжди, карти педаль змінені 3000 обертів на низинній саме, карту, як каже манро + 50 і 100 us саме прополювання городу, antipi змінені у відсотках ніколи не бачив, карту cnversione дизельного палива перевищила 100 мм3, коли карту часів dsi зупиняється в 80mm3 дійсно марно.

Вже переглядів кілька карт, схожі.

Зламати не зламати, але нічого не ? робота, чистий і професійний, якщо він повинен був зробити це просто, є багато кращих способів, щоб отримати її, натиснувши мета карти і йде moltio краще так, ніж той факт, що з турбо та overboost так що, якщо ви робите діагноз ви picchera 1.8 цієї турбіни
    Я дійсно вражений... не знаю, що сказати. Я не експерт, тому не можу судити, я не знаю вашого досвіду, але і з інших дискусій, в яких ви брали участь, я впевнений, що ви розумієте, що ви говорите. Так що, якщо вже? ви двоє дасте мені ці оцінки почала хвилюватися. Чекаю ще думки, а то я бачу, шукати рішення.

PS єдиний доказ, що я зробив кілька місяців тому ? з МНС, щоб перевірити тиск в турбо, я не думаю, що коли-небудь досягло 1,8 Бар. Проте атаки recorder, і я роблю коло, щоб бути в цьому впевнені.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    для мене.... бачили карту раніше працює l egr точки off їх не торкнувся, і місця більше вперед факти, пошук, знайдіть їх, так їх осіб для prox раз!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав carlo abarth Visualizza Messaggio
    для мене.... бачили карту раніше працює l egr точки off їх не торкнувся, і місця більше вперед факти, пошук, знайдіть їх, так їх осіб для prox раз!!
    Я шукав, якби я міг знайти щось в різних обговореннях на форумах, я знайшов адреси 2 кривих змінити, щоб виключити можливість рециркуляції ВІДПРАЦЬОВАНИХ газів. Я зробив кілька тестів, але я хотів би вашу думку.

PS в Даний час з мапу, що я виклав не я помилки або контрольні лампи горять, ? можете бути в цьому стані, хоча я, здається, зрозумів, що egr не ? видалений правильно? Я також фланець, який закриває фізично канал.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    карта зроблена без політики

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    Citazione Спочатку Написав frantik3 Visualizza Messaggio
    А карту......і без мистецтва, ні частину!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав frantik3 Visualizza Messaggio
    Citazione Спочатку Написав motorsport Visualizza Messaggio
    А карту......і без мистецтва, ні частину!!
    Читаючи ці коментарі я вирішив зняти його якомога раніше, враховуючи, що у мене egr фланцевий я намагався зробити карту з EGR Off, ви можете перевірити, якщо я не прав?
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 06-01-2014 до 09:55

Сторінка 1 з 8 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •