Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 24

Обговорення: погляд карту tdi 115 edc15p

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143

погляд карту tdi 115 edc15p

привіт всім я хотів би бачити, що ви думали, карта додається...я ввічливо уникати коштів коментарі (date пояснення, то що ? ваша думка...кожної зміни ? було зроблено у відповідності з міркувань, але не ? сказав, що це правильно...ми тут, щоб навчатися, так давайте на тест
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Карти однодумців, не були змінені, навіть не один. І тоді є зміни за межами карти (не знаю, якщо потрібно). У будь-якому випадку, ви пробували машину? Як справи?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    карти суміжних не мод, чому? стосуються акп є деякі з драйверів сучки? є експерименти, тобто я думаю, що стосуються вхідного повітря..***** unque цього ще не збираюся її зараз...у мене є те ж саме, але з часів pi? ще й не робить як треба...в мене tdi 130 і пролетів це, однак, не хочуть знати...і до 120 чи інакше перебувають під напругою, я виходить чорний дим від нападу змінної геометрії

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    Ніхто???

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Болга
    Вітербо
    Повідомлення
    84
    Вибачте, якщо я кажу, лайно я також новачок. ..я не можу побачити свій файл, але я не думаю, що карти від Суміжних щодо курсу валют і відносно значень, за межами карти.я думаю, це як.ви говорите, вам...але ми залишимо слово ай пі? експерти, а хто не може? див. файл

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Болга
    Вітербо
    Повідомлення
    84
    Я забув, що чорний дим від змінною геометрією???Що ви маєте на увазі ddallaccoppiamento турбіни?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Тиск турбо ? збільшився відсоток 10% і, по мені, не добре, ти проклали зупинки у EGR, і я не знаю, якщо ? правильно,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    Egr ? правильно, так як ? один edc 15...тиску турбо ? збільшився відсоток 10%, так як при максимальному навантаженні 10% відповідає 210 очок cio? 0,2 мбар приблизно і прийнятне значення...що стосується карт суміжних впевнений на 100%, що стосується автоматичної коробки передач у цій машині...навіть в а3 130cv є 3 карти і однодумців є механічна коробка передач автоматичного і 4x4..***** unque, ви, хлопці, я виходив дим із зчеплення турбіни...я навіть змінив турбіни, і робить те ж саме....тепер я висипав каталізатор, і, здається, пішла проблема, але це буде перевірена, добре...тільки у мене така проблема, що від 4000 до 5000 не котить, як і повинен, здається, скоротити потужності

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Болга
    Вітербо
    Повідомлення
    84
    Якщо речі ви знаєте, те, що причина ce запитати вас...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    карту ви ще не пробували чи ні?

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми