короткі хлопці вам треба? зняти ecu є xc90 2003, знаєте чи ви, якщо необхідно, ключ, щоб її отримати? повинно бути edc16c31, що не ? дротовий kline, дякую всім me7-removal-tool-800x800.jpg ось що я маю на увазі
короткі хлопці вам треба? зняти ecu є xc90 2003, знаєте чи ви, якщо необхідно, ключ, щоб її отримати? повинно бути edc16c31, що не ? дротовий kline, дякую всім me7-removal-tool-800x800.jpg ось що я маю на увазі
Відкрити капот dx c'? коробка велика, зніміть кришку, всередині ви знайдете все, що..............
ок, поки їх немає я приїхав? моє питання стосувалося l так, щоб його можна було видалити, на youtube я знайшов відео, де ви використовуєте ключ для сніданків, щоб вилучити і повернути на місце ебу, у вас зроблені які-небудь? у вас є певний досвід у цій галузі? в ecu відео, здається, не edc16 але, можливо, система видобутку ? той же
але у мене є xc90, але ecu робить мод кілька разів, ніколи не повинен був використовувати спеціальні інструменти моє перо монтує edc15........
у список на kess, як xc90 я не edc15, то в питанні ? 2.5 163cv, ? як ваша?
В boot або віднімати flash законів, туристичне..........
ок, але як я можу зрозуміти, якщо ? edc15 чи 16? obd не зміг зробити нічого, керівництвами, мені кажуть, що підключити кабель синій зовні всередині на з'єднувач для прокладки кабелю по kline
Поштова Hw ecu bosch номер я вам скажу, що edc монтує................
у 163cv може бути як edc16, що edc16 але, будучи в 2003 році до 99% і edc15,в цьому випадку, якщо ви не kline провідний необхідно використовувати схему підключення, що поставляється з програмістом, який ви використовуєте для читання.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
дякую за допомогу, хлопці, я тримати вас в курсі і crecher? зробити якийсь звіт, для тих, хто може? потрібно