Результати 1-6 з 6

Обговорення: Я уявляю собі всі

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    4

Я уявляю собі всі

Привіт, я знову просто вписано, спасибі персоналу.Я повинен добре розуміти, як працює форум, майте терпіння.Мій інтерес ? для cip-тюнінг на автомобілі не дуже підкований я вписаний, щоб ділитися і вчитися.Вітання щире всіх

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di clabsport
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    225
    Привіт Алеф ласкаво просимо розкажіть, що ви займаєтеся в житті, cos? від синергії з іншою частиною спільноти
    З мого боку бажаю вам гарного перебування.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    4
    Citazione Спочатку Написав clabsport Visualizza Messaggio
    Привіт Алеф ласкаво просимо розкажіть, що ви займаєтеся в житті, cos? від синергії з іншою частиною спільноти
    З мого боку бажаю вам гарного перебування.
    Привіт, я займаюся кілька місяців відображень,шукаєте в мережі я помітив, це форум, і я записатися, щоб ділитися і вчитися.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    4
    Останнім часом у мене рогне з dacia sandero 1,4 75 л. с. і megane sport 225 2005 року,так як півник, що kess v 2 мені помилку cecksum в запису,я б не зробити їх в boot...якщо хтось не може? допомогти йому я був би дуже вдячний.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di clabsport
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    225
    Citazione Спочатку Написав АЛЕФ Visualizza Messaggio
    Останнім часом у мене рогне з dacia sandero 1,4 75 л. с. і megane sport 225 2005 року,так як півник, що kess v 2 мені помилку cecksum в запису,я б не зробити їх в boot...якщо хтось не може? допомогти йому я був би дуже вдячний.
    Привіт тут повинно бути зроблено подання, повертаючись до вашої презентації, ми будемо раді дізнатися вашу професію і вік?.
    Для вашої проблеми пошти з проханням про допомогу в конкретному розділі.
    Людина вище скромний у словах
    але перевершує в дії.
    Конфуцій

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    4
    моя робота ? механік,протягом декількох місяців, я, що спеціалізуються в відповідностей блоків управління,у мене є 44 років.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •