Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 19

Обговорення: Rexton XDI 2700 2004

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    7

Rexton XDI 2700 2004

Привіт я купив цей автомобіль в 2011, і в процесі заміни зчеплення (140.000 Км!!!) я попросив механіка, щоб дати йому трохи більше? sprint, був дуже повільним. Він це зробив, а ? стала справжня бомба з одного дефекту, якщо даю газ до упору йде в помилку, горить чек на приладовій панелі. На початку незабаром після цього він помер, а тепер горить, і останнім часом мені довелося їхати з електрики, що smanetta на блоки, щоб змусити його скинути за скромною ціною в 10?. Мені цікаво: чи не ? цей файл робить мене зіпсувати турбіну? З нагоди очищення інжекторів в pompista сказав мені, що тиск наддувочного повітря було 1.8 атм. Що порадите мені робити? Заздалегідь дякую і вибачте, якщо я сказав якусь дурість.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    може бути, на картку вони підняли занадто багато тиску turbo

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Тиск турбо, на цей автомобіль немає ? управляється ecu мені гри голову, що йде у відмову, щоб тиск палива висока
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    якщо ? як ви говорите, я сказав, що це не просто слова!!!

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав dariuccio Visualizza Messaggio
    якщо ? як ви говорите, я сказав, що це не просто слова!!!
    мій не ? абсолютно критика по відношенню до вас , я кажу, що ? тиск в магістралі rail, тому що я ? довелося поекспериментувати на це управління і збільшується трохи свого піку, і перейти понад 1600 бар розмір або загоряється контрольна лампа

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    7
    Що порадите мені робити?

Я купити ELM 327 + смартфон, я думаю, щоб зняти тривоги в рамках. Але те, що я не хвилює нічого, чому? я думаю, що якщо буде сигналізація c'? щось не так.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 02-02-2015 до 19:37

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    мій не ? абсолютно критична по відношенню до
    не дай бог, я ціную тебе

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Перше, що розміщувати dtc, яка вискакує потім розмістити орі і mod повинна встановлюватися карту, безумовно,

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    7
    O. K. помилки снд? чи можу я, не тільки я отримую інструмент, для інших я нічого не маю п? ori n? mod, я не зробив і я не знаю, кому його задати, як я сказав, у перший пост я зробив з механіком з нагоди поломки зчеплення, але він в 500 км від мене ( я був у відпустці), в провінції Модена.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав еллепи.47 Visualizza Messaggio
    O. K. помилки снд? чи можу я, не тільки я отримую інструмент, для інших я нічого не маю п? ori n? mod, я не зробив і я не знаю, кому його задати, як я сказав, у перший пост я зробив з механіком з нагоди поломки зчеплення, але він в 500 км від мене ( я був у відпустці), в провінції Модена.
    Що ти Італії?
    Можливо, на форумі знаходитесь ваш селянин, що пу? допомогти вам..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •