Результати 1-4 з 4
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    17

Smile Презентації і привіт...

Привіт всім, я Макс і я пишу з Риму.

Я-любитель, електронна/комп'ютерні науки та технології в усіх його формах. Я після вивчення електронних і х роботу, я займаюся комп'ютерної.

Приблизно через рік я купив M.-B. w203 використовується (я ніколи не купив до цієї марки), і я cos? виявив з деяким подивом, що c'? pi? електроніка у такий автомобіль, що всередині сервера невеликої локальної мережі мого офісу :-або .

Ecu, Сем, ezs, мережі камера, cdb, і блоки управління різні, гідні невеликий літак. Спочатку я був досить дезорієнтований, але, я повинен сказати, що такі складнощі? він закінчив, щоб стимулювати мою вроджену curiosit? і cos?, у результаті перші ідеї, я ? ви ? басейн реальний світ!

Я купив multiplex для діагностики і MPPSv13 але, я виявив, що, незважаючи підставами, c'? ще infinit? речей, щоб вчитися.

І тому я тут.... Гуляючи по мережі в пошуках пояснення і рішення, я натрапив на цей чудовий сайт, здається, підходяще місце для обміну ідеями, пристрасних людей і компетентних.... Сподіваюся знайти цінну підтримку і могли бути, в моєму маленькому, з допомогою всіх вас....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di clabsport
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    225
    Привіт Макс ласкаво просимо бажаю вам гарного перебування.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    привіт і ласкаво просимо,розкажіть нам, навіть ваш вік.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    30
    Ласкаво просимо і удачі....

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення