Привіт, шляхом запуску на vag ed15 я знав, ke обмежувався тим, дизельного палива, а турбіна було завантажено...дивишся зараз з манометром бачу ke turbna не завантажує, я хотів би знати, якщо є дефект в моїй чи справді не завантажує ?
Привіт, шляхом запуску на vag ed15 я знав, ke обмежувався тим, дизельного палива, а турбіна було завантажено...дивишся зараз з манометром бачу ke turbna не завантажує, я хотів би знати, якщо є дефект в моїй чи справді не завантажує ?
Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:
чет я зацікавлений, навіть я!!! немає відповіді?
Але ви увімкнули функцію діагностики або з допомогою відображення?
This function is exist in vag edc15 люкс...axis ( rpm-iq-injection quantity , км/ч)
ideally setup launch control at 2300-2500 максим. and actual boost ~1400mbar= 0.4 -0.5 мбар boost реал. for диски 17", 2500rpm.
у lanunch на автомобілях з дизельним двигуном, по мені, не багато, так само чому? у вас тиск, і цікаво в фіксованого режиму, але у вас є тільки чистота і комфорт, не тримати у стрільбі сухожилля ніг : -), якщо не визначено інші значення, щоб підняти тиск, але тоді я не знаю, якщо в нормальне проблем
і тільки для примхи , не має сенсу .
Привіт. обмежуючи дизель автоматично і обмежений також в турбіну , а не на бензин тип 1.8 t 20v і трохи відрізняється
якщо не mhai вихлопних газів виробів з дизельного палива, як ви хочете, що турбіна буде експлуатувати?