Всім привіт, сьогодні я вирішив спробувати прочитати за bdm старий ecu, що я вдома, була bmw 1.8 бензин пам'ятаю, у 2001 та 2003 році, на ecu c ? написано Bosch dme, по-вашому, я читаю, як ніби це був простий edc16?
Всім привіт, сьогодні я вирішив спробувати прочитати за bdm старий ecu, що я вдома, була bmw 1.8 бензин пам'ятаю, у 2001 та 2003 році, на ecu c ? написано Bosch dme, по-вашому, я читаю, як ніби це був простий edc16?
Тим часом я зрозумів, що мій адаптер bosch для bdm не працює, не має continuit? з одного боку на іншу (ви знаєте, якщо продавати їх ліжками?), я додаю фотографії, cos? сподіваюся, ви розумієте, краще.20150112_165006.jpg
у schedini продають їх ліжками, пошук на затоку, мені здається, що вони коштують близько 10 євро в один
для ecu, на жаль, не можу вам допомогти, я спробував зробити невелике дослідження, але я просто не можу зрозуміти, яка модель ?
на автомобіль було встановлено?
у будь-якому випадку ви можете прочитати в bdm, тільки якщо він його порт
Я вже? його schedino Bosch, був встановлений на bmw 1.8 бензин 2001 року, з schedino я не зміг прочитати, може бути ? певної моделі.
але ви впевнені, що це має порт BDM.
уго ---- президент A.E.P.
Немає, але на фото в лівому верхньому куті c ? крок 10-контактний, що б це було?
? є bosch motronic і не має порт BDM
уго ---- президент A.E.P.