Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 17
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    128

Відміну від читання MPPS v13.02 і Galletto 1260

Я читав через OBD ECU в EDC16C9 і я помітив, що перша частина файлу, ліжко з MPPS ? екраном до початку карти, а з Galletto 1260, що перша частина файлу, не ? взагалі плоский навпаки ? дуже надійна. Частина картки справжні, а ? ідентичні в обох файлах. ? звичайний або один з 2 програмне забезпечення читав погано?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    дуже ймовірно, що він читав тільки таблиці, а інший весь прочитаний.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    128
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    дуже ймовірно, що він читав тільки таблиці, а інший весь прочитаний.
    У цей момент мені приходять на розум деякі питання...
    Видно, що, наприклад, в нашому випадку, MPPS не ? може нічого не читає в першій частині ? правильно припустити, що не може? навіть писати у цій першій частині, і що, отже, lascer? незмінним у цій області на ECU?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Rome
    Et
    48
    Повідомлення
    54
    Citazione Спочатку Написав everyname Visualizza Messaggio
    У цей момент мені приходять на розум деякі питання...
    Видно, що, наприклад, в нашому випадку, MPPS не ? може нічого не читає в першій частині ? правильно припустити, що не може? навіть писати у цій першій частині, і що, отже, lascer? незмінним у цій області на ECU?
    абсолютно... база даних (тобто першу частину карти) MPPS не ? прочитати і, тим більше, набрати його, і, отже, залишає без змін

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    128
    Citazione Спочатку Написав 123alexs Visualizza Messaggio
    абсолютно... база даних (тобто першу частину карти) MPPS не ? прочитати і, тим більше, набрати його, і, отже, залишає без змін
    Тому треба завжди читати і записувати в файл з тим же sw, щоб уникнути зміни не хочете?
    Якщо scrivessi з Півень файлу ліжко з MPPS я думаю, що cancellerei щось..

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    ? завжди правильно використовувати той же інтерфейс для читання та запису, те ж саме з файлами, якщо читати файл з інтерфейсом ? бажано переписати його з тим же, але я підтверджую, що mpps на edc16c39 групи fiat, де ви читає тільки на частину карти, якщо від писати повний файл ліжко в bdm тобі пише все правильно, ставить нас трохи більше", але тобі це пише.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Rome
    Et
    48
    Повідомлення
    54
    Ми говоримо, що якщо хтось має копії BDM, пу? отримуйте задоволення, робити всі тести, що хочете, в іншому випадку краще не ризикувати.

Приклад: я використовую mpps, у мене немає резервного копіювання bdm чому? я не хотів відкривати ecu, у разі блокування я усвідомлюю, що мені відкрити ecu зробити bck в школі та відновити файл, щоб привести в рух механізм. Якщо були певні вставити змінні, як декількох програмістів може бути все, пі? складно... я не знаю, якщо я не пояснив?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    128
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    ? завжди правильно використовувати той же інтерфейс для читання та запису, те ж саме з файлами, якщо читати файл з інтерфейсом ? бажано переписати його з тим же, але я підтверджую, що mpps на edc16c39 групи fiat, де ви читає тільки на частину карти, якщо від писати повний файл ліжко в bdm тобі пише все правильно, ставить нас трохи більше", але тобі це пише.
    Той факт, що він може писати в область, в якій не читає ? дуже цікаво, я сподіваюся зробити це тільки з файлу прочитати в BDM, а то мені було б цікаво зрозуміти, як це можливо.

В цей момент я питаю.. видно, що інтерфейси пишуть на адреси пам'яті, які визначені в файлі ? можете написати тільки одну частину карти (наприклад, тільки той, який включає в зміненій частині), скоротивши файл потрібним чином?
    (наприклад, курс кривий EGR, вирізати файл до і після зміни значення і пишу в файл, який буде? кілька біт.)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    128
    Citazione Спочатку Написав 123alexs Visualizza Messaggio
    Ми говоримо, що якщо хтось має копії BDM, пу? отримуйте задоволення, робити всі тести, що хочете, в іншому випадку краще не ризикувати.

Приклад: я використовую mpps, у мене немає резервного копіювання bdm чому? я не хотів відкривати ecu, у разі блокування я усвідомлюю, що мені відкрити ecu зробити bck в школі та відновити файл, щоб привести в рух механізм. Якщо були певні вставити змінні, як декількох програмістів може бути все, пі? складно... я не знаю, якщо я не пояснив?
    Абсолютно, ввівши занадто багато змінних, ви втрачаєте контроль.
    Я ? ясно, що читання/запис в BDM, так і іп? безпечною, **** llo програмного забезпечення, я маю на увазі, бачив, що відкрити фізично ЕКЮ, а в обігу всередині ? безумовно, pi? тонкий, підключіть кабель OBD! Зроблено трохи практики в послідовний, я б, звичайно, пройти до школи, я читав, що i-й? універсальні і надійні Kess v2, Півень v54 і ...BDM 100?

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав everyname Visualizza Messaggio
    Абсолютно, ввівши занадто багато змінних, ви втрачаєте контроль.
    Я ? ясно, що читання/запис в BDM, так і іп? безпечною, **** llo програмного забезпечення, я маю на увазі, бачив, що відкрити фізично ЕКЮ, а в обігу всередині ? безумовно, pi? тонкий, підключіть кабель OBD! Зроблено трохи практики в послідовний, я б, звичайно, пройти до школи, я читав, що i-й? універсальні і надійні Kess v2, Півень v54 і ...BDM 100?
    з kessv2 не працюєте в школі ебу відкритої (bdm і j-tag), то це займе k-tag

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •