Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 13
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    12

Карти Ducati створення всюдихідних 1000 і 1200

Привіт, хлопці, st? шукаєте карти для 2 мотоциклів.

Pi? точно 1000, маючи змінилося повного розряду і фільтр (не лямбда), мені потрібно щось більше? виконуюча. Я файл орі, якщо хтось хоче farmela.

За 1200, я ще не прочитаний, я хотів би змінити розряду copleto і фільтр, і я хотів би видалити клапан в каналізацію. Ви ?u? уникати обманщик цей останній, змінивши карту? більш чітко підвищення іт - ... Як ви знаєте 1200 у вас вже є? 4 "перетворення", rimarebbero з новим точне відображення? Що ви знали, ecu mitsubishi, який встановлює, ви? читати/писати з gallo 2 v54? я питаю, чому? я знаю, що з деякими стоків комплектні дають новий ecu і не, як раз тільки карту завантажити.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    149
    ducati не має дата ніколи не карти, а навантаження на центральні орі на всіх ducati купували комплект DP і ви давали ебу gi? налаштований комплект і мотоцикл, і те ж саме за 1200, який монтується блок управління відрізняється від marelli тобі дають? налаштований стоків вільні, то якщо ви хочете читати грі ти можеш читати з галло-v54 в списку мотоциклів в створ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di maurof650
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Повідомлення
    210
    Впевнений, що V54 тому Ducati 1200? Я не виявляється.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Сказати по правді, для Mitsubishi Ducati надає флешки для оновлення карти в ебу орі. На останніх версіях створення всюдихідних 1200 давали новий ебу, чому? міняв також обладнання, тим більше, що навіть з Alientech ви повинні надати код розблокування (я називаю це cos? для спрощення) в іншому випадку без файлу налаштування підходить не пише. Також мені не здається, що ви стикаєтеся з галло-54, але ? інтерфейс, який я знаю мало.

В карти racing для 1200 залишаються 4 конфігурації, але він також працює на відповідь ride by wire, втручання, dtc і т.д. Так тобі для порівняння: карти marelli 5 ранку від 320 kb, ті, Mitsubishi sononda 2 мега.

M999
    Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    12
    Спасибі всім. Як тільки мені приходить в роз'єм діагностики, я намагаюся його прочитати, то місце...
    m999, я теж знав це, але я також читав, що блок управління, який поставляється зараз, має однакові коди надпечатки, але тоді дійсно не знаю, якщо ? одно. ? бачив виступ коду, і, можливо, уникнути fartele програмувати, вам надають ecu розблоковано і універсальний для всіх мотоциклів. Але якщо ви знаєте, що карти-від 2 мб, я думаю, ви коли-то?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Я сказав вам, що на останні 1200 забезпечують ебу, чому? відрізняються від оригінальних, і дилери не мають обладнання, щоб їх можна було писати з up-map, як це робили раніше. Щоб їх писати, потрібен файл конфігурації, що зображення замінюється на новий записувати в нього, намагаючись не incasinarsi програмне забезпечення різних версій.

M999

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    12
    Отже, мій старий 2010 ви повинні бути в змозі зробити з півня?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Не півень, що я знаю. Безумовно, на 2010 ви працюєте з продуктами, Alientech. На пост 2012 потрібна допомога офіційний Alientech для файлів налаштування.

M999

НОВАЧОК L'avatar di motorcyclechiptuning
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    45
    Привіт gasgas
    з півень не можете зробити,або ви використовуєте piasini клон або kess v2 офіційний,я ? вже те, що я роблю

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    12
    спасибі motorcyclechiptuning, я знайшов у мережі tuneboy, що ще не ? що-OT-2, з яких ви можете завантажувати карти, що поставити круїз-контроль. ? я думаю, ви використовуєте пропрієтарне програмне забезпечення, і мені сказали, що всі їх карти, вони не сумісні з іншими програмістами, і навпаки...

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •