Результати 1-8 з 8
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    116

Думка читання точки 70 л. с.

Привіт всім я хотів би запитати вас, я читав півень v54 пункті II серії ебу 55195817 mjd6jfhw01b sw 1065p350 знадобилося близько 1 годину, щоб прочитати його, і я дав файлу 2.50 mb він не дав мені ніякої помилки ? нормально чи я неправильно драйвер прочитати

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав riccardo59 Visualizza Messaggio
    Привіт всім я хотів би запитати вас, я читав півень v54 пункті II серії ебу 55195817 mjd6jfhw01b sw 1065p350 знадобилося близько 1 годину, щоб прочитати його, і я дав файлу 2.50 mb він не дав мені ніякої помилки ? нормально чи я неправильно драйвер прочитати
    Готовий..
    і читання eeprom-mpc-flash, щоб зробити це прийняти ай пі? відомо, sw, edit, треба скорочувати..

Крок за кроком керівництво про те, як розпакувати файл і стиснути 2,5 мб 2 мб 1 мб 512 кб mjd

Я не знаю, якщо ? в правильному розділі, і я заявляю, що не виття, а тільки, щоб бути пі? ясно, і наказав я відправив керівництво створене мною для розпакування і стиснення файлів mjd для використання півень в послідовний або mpps або bdm...

ВІДКРИЙТЕ SW TITANIUM,ВИБЕРІТЬ МЕНЮ "ІНСТРУМЕНТИ"
    ПЕРЕХОДІВ,ВИРІЗАТИ/ВСТАВИТИ ФАЙЛ.
    ЗНАЙДІТЬ ФАЙЛ, 2,5 МБ,ПОСТАВТЕ ГАЛОЧКУ (ВИЗНАЧАЄТЬСЯ КОРИСТУВАЧЕМ) І ВСТАНОВІТЬ НАСТУПНІ ЗНАЧЕННЯ В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД ТОГО, ЩО ВИ ХОЧЕТЕ ОТРИМАТИ:

2 МБ 2,5 МБ
    ПОЧАТОК 080000 КІНЦІ 27FFFF

1MB ВІД 2MB
    ПОЧАТОК 000000 КІНЦІ 0FFFFF

512KB ЗАЛИШИЛИСЯ 2,5 МБ
    ПОЧАТОК 000000 КІНЦІ 07FFFF

ЩОБ СТИСНУТИ ФАЙЛ, 2,5 МБ, А ДЛЯ ТОГО, ЩОБ ПИСАТИ В ПОСЛІДОВНИЙ ПІВЕНЬ,ВИКОНАТИ МЕНЮ ІНСТРУМЕНТИ,ПЕРЕХОДИ,ОБ'ЄДНУЄ 2FILE І УВАГУ СПОЧАТКУ ВИБЕРІТЬ ФАЙЛ З 512 І 2 МБ.ECM СКАЖЕ' ФАЙЛ ЗАНАДТО ВЕЛИКИЙ, АЛЕ ПІДТВЕРДИТИ ОДНАКОВО, І ВИ ОТРИМАЄТЕ ФАЙЛ 2,5 МБ

якщо проблеми пошти файл, рушник для різання, я ж все ще не можете завантажити що-небудь.. і ще р?..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    для мене, що ви неправильно виберіть читання, 70cv має карти мікро-і ? близько 500 кб (в залежності від з, що читаєте))) а ми e2p по 4 кб, але отримати 2,5 мб ми не хочемо повторити спробу і вибрати правильний автомобіль.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    для мене, що ви неправильно виберіть читання, 70cv має карти мікро-і ? близько 500 кб (в залежності від з, що читаєте))) а ми e2p по 4 кб, але отримати 2,5 мб ми не хочемо повторити спробу і вибрати правильний автомобіль.
    Або гоша до причини..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Сицилія
    Повідомлення
    234
    а ugoboss з галло слід читати 448kb flasch

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга