Привіт всім. Хто-то ? вдалося усунути частково або повністю цей блок. Я спробував з car програмного забезпечення, але не працює, або я помиляюся, щось.
Хто-небудь знає, дати мені деяке уявлення?
Дякую
Привіт всім. Хто-то ? вдалося усунути частково або повністю цей блок. Я спробував з car програмного забезпечення, але не працює, або я помиляюся, щось.
Хто-небудь знає, дати мені деяке уявлення?
Дякую
Ви робите....я роблю з інструментом, але і про програмах c'? цей блок, вам доведеться долучитися до ecu, а потім запис файлу, що програма в залежності від об'єму двигуна...
щодо з'єднатися безпосередньо на pin out перестрибуючи через тіла? я читав, що вам потрібно завантажити файл, створений з carsof часткової і після включення рамках безпосередньо на автомобілі перенести файл орі. Я помиляюся??
потрібно від'єднати роз'єм і зробити це в школі, перепрограмуйте з файлом, що дає вам програма в залежності від об'єму двигуна і ви на місці, я знаю, що на це тільки загальне.
уго ---- президент A.E.P.
Тільки всього і напис boot mode
Привіт, хлопці. Нічого не сделать.люди я спробував все, але нічого не робити. В кінці кінців я звернувся у фірму, яка ремонтує блоки управління та після відновлення даних в eeprom( але так сказали) у мене scodificata у частковій.
Все працює, і ні одна індикаторна лампочка code горить. Мені сказали, що з якоїсь причини дані в eeproom були зруйновані. Ну вибачте, але я новачок і багатьох речей я ще не imparare.Cmq не знаю, де ви були неправі,
Завдяки вашій консультації, і найближчим часом!!
замість цього я хотів би знати, якщо хтось порівняв цей автомобіль і який інструмент використовував. дякую
для зіставлення треба завжди читаю, boot, знаю, що інструмент у вас є, але якщо слідувати інструкціям, nn, у вас проблеми.
читайте ecu і місця файл в правильному розділі , хтось допоможе вам .
Так, він читає і пише спокійно і навіть через eobd (після підключення pin-код завантаження).