Результати 1-7 з 7
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Alessio93
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    squinzano
    Повідомлення
    257

проблема блок управління air bag

всім привіт, хлопці, я б блок управління trw 51719092 331374 air bag і має пам'ять 24lc04bi я зробив краш-з carprog я зібрав блок управління на автомобіль і в мене залишилися 2 контрольні лампи горять, що потрібно зробити ? я дав вирівнювання безконтактними мене підтверджені ? спасибі всім

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    104
    Ви, як правило, на групи fiat, необхідно зробити вирівнювання безконтактними,ви повинні бачити в будь-якому випадку діагноз, що помилки вам, якщо є помилки типу не може розпізнати блок або схожі проблеми ? на безконтактними якщо перебуваєте ебу заблокований або схожі можуть бути аварії, неправильно..

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    squinzano
    Повідомлення
    257
    додаю файл ліжко з willem eeprom і 24lc04bi ебу в питанні і trw 51719092 331374 хтось мені пу? допомогти аварії? спасибі всім
    File Allegati Файл Вкладення

Banned
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    87
    Обережні, що carprog ? добре для деяких робіт, але не читає ну або іноді не читає цього, перш за все, в 24c04 і про подібних вам всі неправильні свідчення, що коли-перепрограммированные ви бюсти, все тільки так ? знайти файл ліжку добре, і покласти його назад..
    Ps..вирівнювання потрібно тільки якщо ви покладете файл з тим же sw і hw, але іншого транспортного засобу, як правило, при очищенні вихідного файлу, не потрібно ніяких вирівнювання проксі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    Привіт Алексій, в базі даних у мене є ці файли, подивитися, якщо ви можете допомогти
    File Allegati Файл Вкладення

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    squinzano
    Повідомлення
    257
    я перенесено 24c04 з віллем ? у мене встановлений ебу результат індикатор не горить помилок немає в ебу !!все вийшло спасибі, сіско ти один

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    Citazione Спочатку Написав Alessio93 Visualizza Messaggio
    я перенесено 24c04 з віллем ? у мене встановлений ебу результат індикатор не горить помилок немає в ебу !!все вийшло спасибі, сіско ти один
    ок, я радий, що ти зміг вирішити

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •