Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 47
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di eobdexpression
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170

Question Параметри, Які Відсутні В Autocom 2013 R3

Привіт всім я хотів би дізнатися, що робить мені приходять сумніви, величезна, але, безумовно, хтось із вас знає, дайте мені відповідь pi? деякий..............Практично для скидання fap в opel corsa або astra перше оновлення 2013 r1 c'?ра пункт, у якому ви бачили, що написав, а тепер на 2013 r3 не з'? pi? ні для однієї, ні для іншої моделі, але якщо вони змінили місце після update 2013 r3, функціонал? скидання fap ...????

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Привіт, багато речей були видалені, також багато кодувань і різних додатків, не завжди версія + дод. буде краще і я помітив, що в різних tool після доб. знизилися функцій.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di eobdexpression
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Citazione Спочатку Написав пристрасть двигунів Visualizza Messaggio
    Привіт, багато речей були видалені, також багато кодувань і різних додатків, не завжди версія + дод. буде краще і я помітив, що в різних tool після доб. знизилися функцій.
    Зрозумів, але update відповідає додавання файлів

Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    update-оновлення, але, як правило, додати речі, і видаліть інші.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    тим не менш він діагноз ? 'a' половина ciofeca для коригування та адаптації практично нічого не робить, на рівні конкурентів немає порівняння, навіть якщо ваша ціна ? дуже схоже, кажу-орі, звичайно,
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    тим не менш він діагноз ? 'a' половина ciofeca для коригування та адаптації практично нічого не робить, на рівні конкурентів немає порівняння, навіть якщо ваша ціна ? дуже схоже, кажу-орі, звичайно,
    Здравствуйте, я вам скажу, що для мене не ? так, з цим діагнозом я зробив те, що brain bee touch не f?....

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Здравствуйте, я вам скажу, що для мене не ? так, з цим діагнозом я зробив те, що brain bee touch не f?....
    ви для свічки, вірші йдуть, але для інших речей не вистачає багато функцій, тип вирівнювання рульової точка не буде успішної регенерації dpf edc16c39, "ні", заміна dpf навіть, як правило, не використовував його ніколи, за те, що ви повинні принести в пк за використання principalmete texa braian bee і lanch зараз, щоб що-небудь з останнього оновлення я використовую, дивіться, що це ? діагноз від 3500 євро, на мій погляд, повинна бути найбільш повною, не варто всі гроші от і все, що робить прекрасні речі, я не сумніваюся, але не бачу його в повний ось і все, що потім діагноз клон ? в розмірі в розмірі орі і ? дуже доступний ? інший мови

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    але насправді всі ті, ke знаю ce l .. орі prendoo інший тип texa !!
    Востаннє редагувалось leandro89; 07-02-2014 до 17:45
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    ви для свічки, вірші йдуть, але для інших речей не вистачає багато функцій, тип вирівнювання рульової точка не буде успішної регенерації dpf edc16c39, "ні", заміна dpf навіть, як правило, не використовував його ніколи, за те, що ви повинні принести в пк за використання principalmete texa braian bee і lanch зараз, щоб що-небудь з останнього оновлення я використовую, дивіться, що це ? діагноз від 3500 євро, на мій погляд, повинна бути найбільш повною, не варто всі гроші от і все, що робить прекрасні речі, я не сумніваюся, але не бачу його в повний ось і все, що потім діагноз клон ? в розмірі в розмірі орі і ? дуже доступний ? інший мови
    так, я згоден в тому, що ви говорите, але думаєте, що в цей вечір golf plus 2010 2.0 D 103квт, не суть в ecu двигуна з brain bee, з delfhi ви ш1

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    так, я згоден в тому, що ви говорите, але думаєте, що в цей вечір golf plus 2010 2.0 D 103квт, не суть в ecu двигуна з brain bee, з delfhi ви ш1
    я теж на coupe' вечір braian bee давав дуже мало статей і dephy змусив мене побачити все, проте кожен діагноз plurimarca завжди має плюси і мінуси ? марно стояти і говорити

Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •