Хто мені може дати пораду на ці два інструменти ?
в чому? найкращий той, або те, чим менше проблем і робить все те, що він говорить?
Хто мені може дати пораду на ці два інструменти ?
в чому? найкращий той, або те, чим менше проблем і робить все те, що він говорить?
Не знаю marelli cdc, але я знаю, fvdi abrites деякі марки, дуже корисний інструмент як для scodifiche,що діагноз, який для ретуші км, ви говорите?
це я кажу про те, використовуєте випадково?
як вона йде, робить те, що кажуть, або частково?
я шукаю для групи fiat , знає навіть, як може прийти інструмент ?^
S? я використовую його, і ? диво, дуже повний, як інструмент, я l я знайшов на 450 час тому для Fiat, то, можливо, ціни змінилися, але я настійно рекомендую, навіть для професійного використання.
Прошу вибачення, але ви говорите клон Abrites або оригінал ?
навколо x на форумах я бачив багато суперечливих думок на клон типу, який робить приблизно 40% того, що говорить..
Я не читав всі обговорення, я кажу клон, але мені мій продавець впевненість, що він ніколи не неправильний хід, мій клон працює добре, я навіть витягли lancia y нова, що після повені l електрика він перетворився на монстра з тіла і блоки управління і блоки обрані навмання. Він, на відміну від інших інструментів ? вдалося перебудувати все, scodificare і запустити.
я читав подібні речі, дай нам яку-небудь інформацію,
З допомогою меню ? можете робити все, ви вибираєте автомобіль, і він виходить всі блоки управління,,? дуже зрозумілий і простий. У мене є багато хитрих, але це ? найкращий, з функцією іммо off, наприклад, за дві хвилини у вас є scodifica зроблено без проблем.
Ті, хто мене знає, кажуть, ціна цього інструменту?
за ціну я бачив на сайті 760 євро.....але чесно кажучи не знаю, якщо в грі чи ні...і, насамперед, riallacciandomi на запитання, для яких марок автомобілів....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...