Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 12

Обговорення: Lancia y 70cv

Перегляду "Гібрид"

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    109

Lancia y 70cv

Привіт всім мене звати нунціо, я з неаполя, і з плином часу ****** я намагаюся зробити краще, ніж мій lancia y multijet 70cv .......нещодавно sostitutito двигун з одним з 95cv в більш або mantato turbo delta 1.6 120cv самі форсунки, і я а1.8бар, я порівняна тільки з допомогою mpp і титан, тут йде ina бомба, але не можу зробити більше 5100 обертів snchedi 5 передачу

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    124
    Повернути карту педаль поза цих кіл,то, звичайно, будуть обмежувачі дизель від розблокування, які не дозволяють йти далі

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Обговорення було 2mesi тому.. користувач avr? також вирішено, чому? у розділі для початківців c'? керівництво для сніданків на мареллі mjet, а також переміщати обмежувач оборотів
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    124
    Привіт backgroop проблеми anniver обмежувач стоїть на 5500, як на всіх 1.3 mjet потім він надходить у 5100 так що я б сказав, що його проблеми не ? в переміщення lim про...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Ви не просто litatore обертів, як радили тобі c'? карту педаль, щоб довести до 6000 оборотів і їх карти тиску в рампі оновити перерви більш ніж в обмежувач iq
    Терпіння і чеснота сильних..

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    109
    І на 5100, тому що і 6jf 70cv немає 6f3 75cv

ps більше 5500 оборотів не вдалося змусити її йти також або втратили файл з egr забрали, і я не пам'ятаю адресу в буфер обміну, або тільки те, що 75 л. с. .......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    124
    від того, що я пам'ятаю я думаю, що ви помиляєтеся не має нічого того, що 6jf лім обертів ? ідентичні.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    109
    то 6jf і 448kb а 6fr і 2000 kb, отже, в кінцевому підсумку 6ffff.........., а інший в 8.............

вони ніколи не будуть мати ту ж адресу

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    124
    але очевидно, що lim sar? на різні адреси(змінюється також блоки управління ідентичні з sw кілька) ай ай ай.... мова йшла про вартість, а не адресу детальніше bene!!!!!!!!!!!!

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    109
    для 6f3 ce для 6jf не вже то оборотів ne швидкість таємниця вирішена навіть мені сказали, що проблема була в одометра

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •