Результати 1-3 з 3
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    43

Досвід роботи модуля racechip на grande punto 1.3mjet 75cv

Привіт, хлопці, я сподіваюся, що мій досвід міг служити хтось з вас...кілька місяців тому я купив модуль racechip заплатив 300 з офіційного сайту і встановив модуль вже закінчив їх в grande punto multijet мій друг, всього 50 000 км...машина змінилася повністю, зробило краще згорить, навіть менше, і мало диму, але через пару місяців, вранці, в холод ходив у 3 циліндри на деякий час у хвилинах, таким чином, я спробував без модуля і проблема spar?..після цього досвіду я зрозумів, що модуль ? красиво, але в довгостроковій перспективі це серйозно шкодить форсунки і насос насправді я знайшов навіть кречет у фільтрі дизельного палива... !! у момент я краще карту !

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Капуста мені на rexton поставив короткий 5 вольт fulminando ебу двигуна ви я дуже добре пощастило, по-моєму
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    43
    Mannaggia то що ? серйозної шкоди .. Але, напевно, це було я не знаю, модуль, що викликає збій, але після мого досвіду я можу сказати, що навіть якщо модуль не має проблем у довгостроковій перспективі руйнує насос і форсунки також, чому? на відміну від картки, форми і функції gi? до мінімуму при підвищенні тиску в магістралі rail абсурдні .. Мови різні, і якщо ви встановлюєте на насос форсунки, чому? діє ne подовжує тільки ін'єкції без вопроизведения тиск палива !

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •