Результати 1-4 з 4

Обговорення: файл вивчення оцінки

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    9

файл вивчення оцінки

привіт, хлопці!
    я додаю файл, який я ставлю у вашому розпорядженні, щоб бути оглянуті і, при необхідності, ми приймаємо поради на будь-які помилки.
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 22-09-2012 в 16:09

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    привіт, мені потрібно переглянути, p? всі, особливо час вприскування, заздалегідь педаль і, перш за все, ви повинні налаштувати різні фільтри дизель, турбо і rail можуть піти, мені здається, ніби ? було в 2d і з допомогою % фіксовані дати? у районах, не повністю відповідають....не вистачає споріднену запиту... очевидно, не ? критика ? тільки моя думка..

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    як і обіцяв, я дав йому поглянути на карту,то тиск турбо, можливо, в якості критерію також піти тільки в тому, що змінюється, залишаючи шматок на початку, шматок в кінці, звичайно, і помилки,і те ж саме для тиску, що може йти, але' і' змінено в районах дивні, я не розумію, що ви зробили, може бути, ви пробували в 2d, але не зрозумів як їх робити рівними криві, криві,обмежувач крутного моменту може йти, але частина занадто рано, і в кінці, і " оригінал навіть не вистачає їх шматок mod,для іншої частини iniezzione і запит і все переробляти,хороша робота.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    9
    ок
    я сиджу зараз на роботі!

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення