привіт, хлопці!
я додаю файл, який я ставлю у вашому розпорядженні, щоб бути оглянуті і, при необхідності, ми приймаємо поради на будь-які помилки.
привіт, хлопці!
я додаю файл, який я ставлю у вашому розпорядженні, щоб бути оглянуті і, при необхідності, ми приймаємо поради на будь-які помилки.
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 22-09-2012 в 16:09
привіт, мені потрібно переглянути, p? всі, особливо час вприскування, заздалегідь педаль і, перш за все, ви повинні налаштувати різні фільтри дизель, турбо і rail можуть піти, мені здається, ніби ? було в 2d і з допомогою % фіксовані дати? у районах, не повністю відповідають....не вистачає споріднену запиту... очевидно, не ? критика ? тільки моя думка..
як і обіцяв, я дав йому поглянути на карту,то тиск турбо, можливо, в якості критерію також піти тільки в тому, що змінюється, залишаючи шматок на початку, шматок в кінці, звичайно, і помилки,і те ж саме для тиску, що може йти, але' і' змінено в районах дивні, я не розумію, що ви зробили, може бути, ви пробували в 2d, але не зрозумів як їх робити рівними криві, криві,обмежувач крутного моменту може йти, але частина занадто рано, і в кінці, і " оригінал навіть не вистачає їх шматок mod,для іншої частини iniezzione і запит і все переробляти,хороша робота.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
ок
я сиджу зараз на роботі!