-
Різні розміри файлів орі і mod
Привіт і вибачте заздалегідь дурне запитання
Я скачав з kess деякі карти від різних машинах, і, як правило, 2048 MB, але я ? довелося знайти їх навіть з 1536 КБ, можна???
Як же так???
Дякую
Марко
-
Залежить від блоків управління, які ви читали.. не всі однакові.. c'? один з більш або менш flash, що закони мікро+flash, що закони тільки для flash etc, залежить від типу ecu!
-
Спасибі lupo1
Такий же автомобіль, карта золотих 2mega карту mod 1,5 мега....
Nissan Juke
-
Але мод, ви зробили собі? що автомобілі ? і що ебу монтує? у будь-якому випадку, не ? нормально ..
-
Вибачте відсутності інформації!!!
У мене Juke 1.5 dCi з ебу sid 305, рік тому я зробив перепризначити ебу від професіонала, що я навіть відключив Egr controli dpf, йому дали копію моєї карти орі.
Тепер я почав намагатися зіставити і мій двоюрідний брат, який має таку ж машину хотів мою карту з kess v2 я скачав мою карту змінений, і тоді я записаний на його, машина йде відмінно, як моя.
Контролюючи ці два файли я зрозумів, на відміну від розміру!!
-
Може бути, що орі, що ви дали, як буде прочитаний у bdm, або взяв з банку даних. У орі, що і ваш кузен ти читати до його редагування? Які розміри має?
-
Читати з galletto в бд переді мною!!!!
У мого двоюрідного брата була дорівнює моєї змінено!
Якщо я намагаюся читати карту орі з titanium розпізнає одразу!!!
-
Якщо ? один 8f3, як ви говорите ? читання віртуального.
-
Ось що виходить, моє невігластво!!!!
Що ? читати віртуальний???
-
деякі інструменти, коли вони не можуть зробити читання бд, роблять id, і вони дають вам файл, який є в їх внутрішні бази даних, якщо вони є.
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму