Результати 1-6 з 6

Обговорення: kess v2 клон і sid305

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308

kess v2 клон і sid305

Привіт всім, мені потрібно думка терміново я читав megane 3 1.5 dci 110cv 2012 файл ліжко і 1.5 мега, але ecm titaniun мені не знайти драйверів.. тепер хотілося б зрозуміти, якщо величина файлу ? правильно чи ні? Чому? бачачи різні файли з sid305 всі 2 мега, хтось знає, як мені допомогти.. у мене немає проблем це зробити в 2d, але мої сумніви, чи варто nn ? за розміром, що блоки для запису, допоможіть вас спасибі всім

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Ardea
    Повідомлення
    91
    Привіт!!!!!
    у мене juke, і я зчитуються два і файли від 1,5 мега. ебу ? ж.
    Мій друг, перо, коли я прочитав оригінал, і він мені дав файл ? від 2mega, але якщо я прямо зараз йду читати мою карту, що мені install? він і від 1,5 мега

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    але так я можу йти тихо, щоб записати файл 1.5 мега? з які ви читали? і, коли ви читаєте ці дві були золотими? хлопці, вибачте за стільки питань, але мені треба терміново зробити квест автомобіль і я хотів би зрозуміти, добре це, що

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Ardea
    Повідомлення
    91
    На моїх, які я читав, були і дві mod

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    написано без будь-яких проблем в 8 хвилин , для тих, хто може бути корисним, kess v2 читає файли від 1.5 мега не 2 мега, як півник

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Ardea
    Повідомлення
    91
    Дякую!!!
    Ось знайшов arcanum!!!
    Хто я відобразила мою машину і дав мені вихідний файл, читається з півник, а насправді ? 2 мега, я читаю з Kess і співставлений файл ? 1,5 мега

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •