Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 15
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Alessio93
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    squinzano
    Повідомлення
    257

проблема діагностики fiat punto

всім привіт rgazzi !!! я в майстерні буду пункті 1.2 8v із контрольна лампа air bag горить .. йду vare діагноз з multiecuscan з ccl і червоний роз'єм і не змушує мене увійти .. ви мені сказати, якщо б ви дізналися, чи є інший спосіб, щоб зробити діагноз air bag? або, якщо ви повинні зробити деякі зміни на ccl ? спасибі всім !!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    у вас, в разі контакту пластикові переривається?

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    squinzano
    Повідомлення
    257
    Я не думаю, комплект новий

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    запобіжники? ? дивно, що не потрапила в діагнозі, якщо є якийсь розрив

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    squinzano
    Повідомлення
    257
    тоді я поясню, як все вийшло !! давно ця машина була відразу ж ще удар, і подушки були спалахнути всі 2 .. я полагодив блок управління подушки безпеки в питанні, і машину він ходив до ad'нього . може бути з-за centralia подушка безпеки, що не робить мене потрапити ? cmq. far? спроби з іншого діагноз, і ми з цим впоратися? знати .. спасибі всім, хлопці,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    звичайно, що може залежати від блоку управління подушок безпеки, але якщо він працює, і автомобіль не зазнав жодної іншої удар ? дивно, що ви порушили

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    squinzano
    Повідомлення
    257
    немає машина не відразу удар !! але ? повернулася з несправність air bag та жовтий у passegiero горить, перевірив запобіжники і все ок ! може бути, що необхідно зробити вирівнювання безконтактними ? спасибі dariuccio

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    ви можете спробувати, але недолік класичної точки ? боді комп'ютер, і якщо терні добре блок управління подушками безпеки взаємодіє через тіла.
    перевірте, чи є розетки під сидіння і переконайтеся, що вони в контакт добре

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    squinzano
    Повідомлення
    257
    все, вирішено була маса, що я не робив спілкуватися з нпб спасибі dariuccio

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    хлопці, я відповідно з цим на цей пост, щоб не створювати нову,в мене аналогічна проблема на punto evo моєї тітки, до якої, не отримавши ударів вона горить індикатор подушки безпеки і дає помилку блокування палива в дисплеї приладової панелі...діагноз не спілкується і враховуючи, що він тільки 23.000 км, не думаю, що ви записали ебу...я не електрична схема для контролю живлення,я перевірив всі запобіжники і все ок,хтось має схему електричного або сталося подібна проблема?блок управління continental

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •