Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 14

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di macinische90
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    172

вимикач педалі гальма і dpf

привіт, хлопці хто-небудь знає, якщо з якоїсь логічної зв'язки між вимикача гальма, який стоїть під педаллю і закриття dpf???механік сказав мені, щоб перевірити, як на педаль гальма, поки педаль зчеплення... педаль гальма, як тільки порушується питання вписується, то він мені сказав, що і' змінити.... все почалося з того, що після того як я зробив відображення закриття dpf машина до 3000 оборотів точних пішов у recovery,я вимкнув і тепер я знову робить більш... перо трохи назад до 3000 оборотів в хвилину, 4-те пропустили, а потім відразу ж взяв... він мені сказав, щоб перевірити ці 2 кнопки... bahhh

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di chiptuning.cro
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ровінь, Хорватія
    Повідомлення
    157
    Якщо правильно пам'ятаю, треба машину з такою ж проблемою, мені здається, Ford Kuga, з тими ж проблемами (педаль гальма), тому що не було defapatta добре.
    L' avavano із звичайних програм, які' на що не працювали...

Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    172
    і тому те, що ви зробили? що по центру педалі гальма defap??? я сказав, що заміна кнопки їх під педаль...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di chiptuning.cro
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ровінь, Хорватія
    Повідомлення
    157
    Citazione Спочатку Написав macinische90 Visualizza Messaggio
    і тому те, що ви зробили? що по центру педалі гальма defap??? я сказав, що заміна кнопки їх під педаль...
    як вже говорилося вище, оскільки не століть була deffapata добре давав, що erorre-навіть, якщо не було нічого в тому, що " бачити з dpf.
    ви бачите, що клікнувши на defap з звичайних програм щось змінилося в мапо і ativato в errorre.
    після того, як ви defap помилки зникли між тут також' це педалі...

може бути, не буде за це, тому що машина та інше, але " коли я sentitto defap і педаль я subitto згадав про це...

http://www.professionalchiptuning.ne...ap-vt5722.html

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    11
    І знати, що автомобіля, який ми говоримо.

Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    172
    lancia 2.0 mtj 165 л. с. 2008 року....

Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    172
    ок, спасибі... це було тільки, щоб зрозуміти, що він повинен був зробити що гальма з recovery турбіни...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    але коли йде в recovery, що помилки в діагностиці????
    уго ---- президент A.E.P.

Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    172
    Привіт Уго.. Ні помилки, нічого... сталося, тільки, що після defap я витягнув з машини і на 3000 вже була відокремлена турбіна... Щось я не l зробив-й?... А вчора ввечері він втратив трохи 3000, а потім розподіляється добре.. Тепер здається, що тут робить-й?... У dpf були зроблені 5 отворів.... L я зробив це з механіком, що я зробив свою роботу і сказав мені, що я повинен був спочатку зняти акумулятор на 5 хв, а потім увімкніть його 3 разів картину ? потім покласти в рух за допомогою педалі гальма і зчеплення розгромлені.... Потім сказав мені, щоб перевірити кнопку під гальма, чому? якщо все добре працює, посилає імпульси, а гальмування механічно, також на блок управління, щоб спровокувати гальмування двигуном... Але я кажу, що капусти там виходить, якщо я в планшет, що турбіна ? заблокований до 3000 оборотів??? Sar? проблема в карті чи ні? Він сказав мені, абсолютно ні, чому? зробив сотні машин мій см

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав macinische90 Visualizza Messaggio
    Привіт Уго.. Ні помилки, нічого... сталося, тільки, що після defap я витягнув з машини і на 3000 вже була відокремлена турбіна... Щось я не l зробив-й?... А вчора ввечері він втратив трохи 3000, а потім розподіляється добре.. Тепер здається, що тут робить-й?... У dpf були зроблені 5 отворів.... L я зробив це з механіком, що я зробив свою роботу і сказав мені, що я повинен був спочатку зняти акумулятор на 5 хв, а потім увімкніть його 3 разів картину ? потім покласти в рух за допомогою педалі гальма і зчеплення розгромлені.... Потім сказав мені, щоб перевірити кнопку під гальма, чому? якщо все добре працює, посилає імпульси, а гальмування механічно, також на блок управління, щоб спровокувати гальмування двигуном... Але я кажу, що капусти там виходить, якщо я в планшет, що турбіна ? заблокований до 3000 оборотів??? Sar? проблема в карті чи ні? Він сказав мені, абсолютно ні, чому? зробив сотні машин мій см
    як і припускав, ніякої помилки, вони скинуті таблиці dtc і так ви ще нічого не знаєте про те, що відбувається в двигуні, швидше за все, є помилка в defap, (? тільки defappata або навіть змінений ****llo карти) в будь-якому випадку не центрируют нічого датчики педалі зчеплення і гальма, треба бачити карту, щоб ви могли оцінити можливі помилки.
    уго ---- президент A.E.P.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •