-
Хто мені пояснює, що таке брейк-пойнт?
Привіт всім хто хоче пояснити, що це і для чого служать break point?
дивлячись, наприклад, карту тиск форсунок в edc16 я бачу, що є числа обертів і на інший i мм3 вводять....я помиляюся?
потім їх експлуатації?
-
АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
один вказує на вісь x, а інший-y, в деяких осі x і y ви знаходитесь значень на карті
те, що я знаю до 6000 оборотів і 70 мм3 ви знайдете 1400 бар
кожна крива equivarra значення x вр
кожній точці на кривій equivarra значення y,
? pi? просто те, що здається
-
чи можу я розміщувати зображення, щоб зрозуміти один одного краще?
-
АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
звичайно,але постав знаки або цифри, щоб зрозуміти ще краще
-
ок, дивлячись на зображення, я бачу, що кривий n1 є наступні обертів двигуна, які потім зустрічі, як максимум 4500 на карту, що саме і в кривий n2 бачу в i мм3, вводять....якщо ? cos?....аж до 7000 так що я думаю, макс 70mm3 (я кажу 70, чому? у табличній k=0,01, отже, 7000*0.01=70)
тепер, якщо зміна кривої n1 і порт 5000 (про що?) потім, зберігши і збирається знову в 2d я бачу, що ліміту на картці ? більше 4500, але 5000..те, що я зробив? я переїхав межа мм3 вводять від 4500 до 5000 оборотів?

break point.jpg
-
АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
якщо тачка крива номер 1 ви змінили вр,але тоді ви повинні йти до зміни інших і в інших кривих, які bp схожі іншому випадку ? як, якщо б я не зробив нічого
-
вибачте, я не розумію.....почнемо трохи більше тому...я, якщо дотик те, break point, протираючи його від 4500 до 5000 і потім, як ви кажете, ви його перенесення в інші карти, наприклад, час вприскування карту педаль тиску турбо....насправді що я роблю?
-
АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
Ви робите так, що автомобіль має карти, щоб дістатися до 5000 оборотів той час, перш ніж впиратися до 4500
-
просто те, що значення в карту, вам відповідає, коли ти на 5000 оборотів, а не 4000. Уявіть собі карту в 3D ? якщо ampliassi осі, розширюючи картку з числом обертів більш високою. Картку потрібно знайти значення (по осі Z) перетину двох осей в їх ряд значень. Ця серія ? визначається ВР для кожної осі.
Спробуйте зробити графік з поверхні 3D в excel і ви побачите, що схопіть на льоту їх значення
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму