всім привіт
я швидко поклав руку на інжектор-насос зроблено в vw..., і я знайшов його досить "втратив" порівняно з commonrail, що досі я ****llo "аматорські"
ось карта золотих і mod golf 4 tdi 150cv G976-171 110kw з mpps v12
що скажете? кидали вірно?
я вивчав трохи,і ось мої перші плоди....я сподіваюся, вони не ачерби ahhahaha
завжди на egr я хотів би зрозуміти, якщо я добре діяв і на всю карту
ce якийсь момент ще на турбо,тому що гольф монтує 2052v і не 1749v оригінальний...
чекаю
привіт bmw, по мені, карта rivedrei в attimino так як ви торкнулися дуже багато речей, і те, що вимагати його обмеження до що-то я не знаю, якщо ви бачили см ви змінили карти, диму я rivredei а якщо хочеш перевірити, відчуває, так...хороша робота
для карти парів говоримо уприскування parzializzato (без map1,2 ne boost x rpm), але тільки драйвер уприскування parzializzato правильно?
в те, що я повинен переглянути? в те, що я вимагаю більше, а потім просто?
якщо ви йдете дивитися запит d дизель, що ви зробили пп ? адекватною, з його обмежувачем, а потім, якщо ecm т-100 " карти nn ? що потрібно, щоб доторкнутися до них всі.....мало, але зроблено добре робить більше....якщо ви ніколи не брали участь в процесі тут admn ne організують тест, щоб побачити....можливо, деякі сумніви, то візьми
карту за запитом дизель (впорскування parzializzato), що не ? адекватною? обмежувач пара збільшилася, а також....
або ви маєте на увазі інший обмежувач? або на картку педаль? я не розумію, який обмежувач ви маєте на увазі...
я не знаю, якщо знаєте, які види inizione але збагачення відповідає запиту, і, відповідно, треба коригувати обмежувачі сказав це ? як ви кажете, збагачення при прискоренні ? педаль....