Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 52

Обговорення: edc 16c39

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    46

edc 16c39

Привіт .. я витягнув файл на моє спис .. і що тоді ??

не s? куди подіти руки.

читаючи на форумі, я скачав ECM2001 6.3 ..

Не з'? диск, навіть якщо він 9700 drive ( говорить ) ..

Я завжди читав на деяких форумах, що ви пу? створити диск з файлу ..

Ви можете мені допомогти ?? Вважають, що карти в нуль.

? свій автомобіль я хотів би зробити, як тільки для механіки, хоча c? я думаю,

мало .. спасибі

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    привіт,від куди ви завантажили ecm?
    що стосується карти, якщо ви робите проект, читаючи різні пости і посади разом з файлом ori ми будемо ради допомогти вам з різних рад, але якщо у вас sriver ви повинні зробити в 2d, якщо краще не вдається, ви можете звернутися на сервіс files on line-форум.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    46

Edc 16 c39

Доброго ранку .. Додаю файли, cos? ви можете перевірити ? було перевірено належним чином .. Я витягнув файл з Eobd 1260 придбати у кількох ? на ebay .. для читання говорила bosch edc16 c 39 .. часу на читання всього 1 годину і 20 хвилин безперервно ? і я зберіг файл .. ? нова lancia (2010) я читав на цьому форумі ? переважно використовувати ECM2001 6.3 ..
    cos? його шукав в мережі і його установки..? диск ( c39.509 ) не з'? ..Я теж завжди читав на деяких форумах, що ? можна створити диск, починаючи з вихідного файлу .. Якщо я відкриваю без drive графіки я не знаю, з чого почати ..Навіть з диска не знаю, де почати ..
    додаю файл вихідного і зміненого від програм, які закривають egr і видаляють жир ..
    C'? керівництво, щоб зрозуміти, як рухатися або c'? інший soft + проста у використанні ??
    Спасибі ..
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    направляючі є безліч навколо, але я сумніваюся, що ви пояснити? що-то, я раджу вам, щоб завантажити карту, gi? зроблені з якоїсь інший автомобіль, і дослідження змін, для початку, я роблю cos?, навіть я, з метою того, що edc16c39

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    egr закритий, здається, закривається добре, fap я не думаю, щоб? я не впевнений, але якщо вкажете модель lancia, може бути, і побачиш-й? легка допомогу, і, можливо, ви знайдете? також драйвер

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    46
    Msport !! Вибачте, не бачив раніше .. я намагався з ecm ****** як ви f? зазвичай, щоб знайти інші sof я також знайшов winols але ? англійська .. delta 1600 cc jtd 120 к. с .. автомобіль ? імпорт .. де я можу знайти карту вже зроблено за 1600 зразок ? що ви порадите мені, щоб почати перегляд ecm або інший sof + легко??? Спасибі .. Хороший обід ..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    скористайтеся пошуком, подивіться, що знаходитесь, ви можете почати навіть з іншого edc16c39 не силою, не 1.6, а ecm для початку ? добре, звичайно, без драйверів все стає складніше, спробуйте знайти ecm titanium 1.61, завантажити тут, ви повинні бути, сказав, я скачав в іншому місці,для? я не зміг знайти ключ, якщо його знайти ми можемо обміняти матеріал

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    211
    Citazione Спочатку Написав patrik2 Visualizza Messaggio
    Msport !! Вибачте, не бачив раніше .. я намагався з ecm ****** як ви f? зазвичай, щоб знайти інші sof я також знайшов winols але ? англійська .. delta 1600 cc jtd 120 к. с .. автомобіль ? імпорт .. де я можу знайти карту вже зроблено за 1600 зразок ? що ви порадите мені, щоб почати перегляд ecm або інший sof + легко??? Спасибі .. Хороший обід ..
    завантажити файл у форумі bravo 120Cv і починає дивитися на нього, то про них ми поговоримо

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    46
    Привіт ... іноді ти допомагає .. cercardo titanium 1.61 я знайшов хороший trojam, що але посеред посадили пк .. але на цьому сайті я знайшов навіть м'які з коди для активації..? ? спробуйте, може бути нс тільки..., я намагаюся, а потім тебе е? знати .. у випадку, якщо вона працює, ви знаєте, скажіть мені, якщо c'? gi? керівництво ?? привіт ..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    у мене є, якщо хочеш тобі надішлю, я міг би дати soft для коди активації?

Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •