привіт я це daily в майстерні, яка монтує MS6.3, який я є гай проінформований про те, що треба cambare в flasch для того, щоб зняти обмежувач швидкості на цей автомобіль буде результат???щодня в питанні і 2800cc commonrail !!заздалегідь дякую!!
привіт я це daily в майстерні, яка монтує MS6.3, який я є гай проінформований про те, що треба cambare в flasch для того, щоб зняти обмежувач швидкості на цей автомобіль буде результат???щодня в питанні і 2800cc commonrail !!заздалегідь дякую!!
Що таке заєць? Кролик Abarth
у мене була така ж проблема з daily 2.8 Ms6.3
навіть якщо проблема була в "p"? pi? комплекс.
що швидкість? приходить ? мені зупиниться до 100 км/год
ви просто 100-105!!!
Що таке заєць? Кролик Abarth
з цього надходження 130,
а я не зрозумів ще, де знаходиться обмежувач
У Ms6.3 обмежувач ? у E2p v? зроблено в bdm!![]()
ви можете розмістити, наприклад, eeprom орі і mod?
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
вибачте, eisman, але ніколи не пишу іншого файлу на флеш-я ? переїхав до 130 ? я E2p не я зворушена, у мене не було інфо про це..
але чим відрізняються ці 2 файли?....
відмінностей багато (на мою думку!!) і так як я не зміг його зняти, я залишив те, від 130
а ці два файлу, один обмежений 100 км/год знайшов qu? у форумі, а інший обмежений 130 км/год