Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 12
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    173

Renault megane II 1.5 dci 100cv не йде, як треба

Я намагаюся вже кілька днів одне рішення для цієї машини, і я йду з розуму. Автомобіль сполучається з 2600 обертів і при натисканні на проводці акселератора на першій передачі з 1800 обертів, опускаючись на педаль ? як ніби турбіна не може відкрити, і потім на 2600 частина раптово, і якщо я на дорозі брудної землі sgomma.
    Єдині речі, які вдалося отримати від діагностики ? P0100 витратомір повітря, отже, його заміна, p0380 свічок розжарювання preiscaldamento, що не повинно бути проблеми, тому я нічого не роблю і P0005. Замінив датчик витрати повітря на збираюся пробувати, і нічого не змінюється. Текст westgate електроніка і qella механіка на народу і геометрії, здається, трохи жорстким, і в цей момент його розібрали і продовжуємо? рухається, чи що ? казка. Ви сповнені енергії, ентузіазмом збираюся спробувати eeeeeeeee нічого. Ах, як riuarda в p0005 побачив, що на дисплеї каже мені, щоб замінити батарею ээээ я нічого не завжди виходить та ж помилка. У параметрах я помітив, що температура повітря, яке виходить ? завжди до -14

Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Болга
    Вітербо
    Повідомлення
    84
    спробуйте перевірити клапан egr...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    173
    Він закритий і чисті протоки,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Болга
    Вітербо
    Повідомлення
    84
    пробував з датчиком положення розподільного валу? спробуйте відключити його повинні виходити в рівній мірі і випробування машини...може бути, нічого не змінюється, але вам нічого не варто зробити тест...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Залежить, де стоїть датчик t повітря, наприклад, на fiat, alfa та ін, він на датчик витрати повітря зараз на цій машині не знаю, треба перевірити, чому? то -14....для інших діагнозів в рух, тиск і різну кількість пального
    Потужність і нічого без контролю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di fuorigiri
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    186
    не варто недооцінювати розжарювання в деяких car ford і peuget, коли вони спалили ебу переходить в аварійний я б не хотів, що навіть рейн " і т.
    Якщо ви не помиляєтеся ніколи не означає, що ви не вирішуючи проблему дійсно важко. І те, і серйозна помиляюся

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    навіть мій друг має ту ж проблему, машина відкривається на 2500 як орі, так і за допомогою додаткового модуля в дії...
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    173
    В даний час він прийнятий до одного, і я чекаю новин

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    Дайте нам знати,
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    катання/вітербо
    Повідомлення
    43
    вам я б сказав, пружину перепускного клапана, який зачарує вас. але ви вже чиста... ммм??

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •