Сторінка 1 з 14 12311 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 134

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214

Перемістити lim turbo Пункт 1.3 mjet 70 К.С. більше 1,5 бар

Привіт, що ви знаєте, з'? спосіб переміщення по карті максимальне значення тиску turbo, у доповнення до яких автомобіль йде в recovery? Cio? 1.5 бар...
    Час роботи дріт recovery, але іноді просто пік на 1.5 і ecu переходить у recovery.

Ця проблема простіше, якщо пу? видалити, поставивши опір на датчик... як обдурити читання... але ecu було б набагато більше? професійно.

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Не думаю, що це проблема карти, але а датчик абсолютного тиску, який має свої обмеження
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Ви, встановлюється датчик від 2500 mBar, я думав, насправді альтернатива наявності від 3000 мбар але з дослідження, яке я зробив датчик 3-контактний з цією формою не існує.
    Я взяв те датчик, загальний 3000 mBar з роз'ємом для шлангу "тато" ... я момент я повинен сам роз'єм поставити замість датчика map оригінал, але що приманки з підключенням чоловік, до якого потім атакувати через трубку, це map-сенсор від 3000 мбар. Щоб не різати ніяких проводів? я хотів би роз'єм com-map оригінал, але не можу знайти його...

Це-те, чому? мені було цікаво, якщо карту ви могли б якимось чином спотворити читання map і отримати результат, cos

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    64
    але візьми датчик, 4 дроти mjtd, тип alfa 159, припаяйте три дроти датчик на кінці проводу, покладіть в розетку, все готово, потрібна тільки схема, щоб побачити порядок проводів ? відрізняється від трьох

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    60
    Citazione Спочатку Написав Fede78 Visualizza Messaggio
    Привіт, що ви знаєте, з'? спосіб переміщення по карті максимальне значення тиску turbo, у доповнення до яких автомобіль йде в recovery? Cio? 1.5 бар...
    Час роботи дріт recovery, але іноді просто пік на 1.5 і ecu переходить у recovery.

Ця проблема простіше, якщо пу? видалити, поставивши опір на датчик... як обдурити читання... але ecu було б набагато більше? професійно.
    ви можете видалити комфортно м'який шлях

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав bobracing Visualizza Messaggio
    боб, якщо ми висвітліть б корисно багатьом,особисто я зробив з турбіною, плюс і т.д. але я не міг зробити багато випробувань, і мені довелося покласти meulatore але якщо знайти адресу різання було б зручно.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Citazione Спочатку Написав bobracing Visualizza Messaggio
    Як запитав-й?' раз від msport пошти, наприклад, тут ви
    сша точно так само, якщо ви говорите, що знаєте, як зробити щось повинні довести це
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    211
    я в повному

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    однак я думаю, що крім датчика 3bar він також mod via sw....
    тому що якщо гори map 3bar, але в карті у вас завжди різу до 2,5бар той же автомобіль іде на захист....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    60
    краса 70cv ? не маючи зіставляється тиск obbiettiva, поставили в ecu тільки контроль для різання більш 1,5 бар, потім, переміщаючи те, без інших змін, HD вирішує проблему різання turbo

Сторінка 1 з 14 12311 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •