Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 21
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    43

Досвід defap і egr 1.6 mjet 120cv

Всім привіт, сьогодні я зробив свій перший defap на моїй Bravo 1.6 mjet EDC16+c39, наведу його тут, щоб інші могли мати свідоцтво операції і не тільки голослівні слова, я закрив EGR, а потім обробки файлу з раз і правильний біт засмічення, в діагностиці все ок, egr зупиняється і засмічення 0%... я купив каталізатор dpf використано (оригінал я зберіг його, ви ніколи не знаєте).

багато, щоб зробити, перш ніж продірявлять DPF, залишивши майже все, справний (з ризиком, що залишилися на ній шматки вібрації), але я волів повністю спорожнити DPF залишаючи лише каталізатором (трохи втомлює, чому? всередині нас дійсно так багато, що кераміка, що, щоб зняти її повністю мені потрібно 1 годину, крім того, я повинен був захистити маску, бачив пил, яка вийшла)

Я перевстановив все, залишаючи датчики і трубопроводи кріпляться і запуску двигуна, здається, все ок, rumorosit? нормально, тільки, що полювання легкий fumatina, коли я прискорюю хід до упору фіксатор, fumatina, що на дорозі ви не помітите зовсім, навіть потягнувши передач, смердить, 0, на діагностиці все ок.

У пробі на дорозі ніяких змін на малих обертах (c'? все, що порожнє (лад) turbo до 1600 оборотів, що я сподівався, зникли в частині видалення), але в якості компенсації подачі живлення ? pi? "гладкою" і тягне дуууже, краще вздовж.

Тепер нічого не залишається, як спробувати автомобіль і контролювати витрату палива.

ПИТАННЯ:
    Скільки часу/км я повинен чекати, перш ніж стверджувати, що операція буде успішною? я повинен чекати, індикатор горить?
    Необхідно закрити труби рециркуляції з лист? або просто залишайте його в закритому стані так?
    У fumatina ? нормальний з вашого досвіду? у fumatina робить навіть з оригінальною карті, потім виключаю, карта неправильна, fumatina б також прийнятним бачив, що розряд зараз ? тільки з кет і глушник, але отримати другу думку не зашкодить.
    Як я заробив в плані продуктивності? автомобіль, безумовно, краще, але не з'? на відміну від продуктивності, як говорили, cio? ? мінімум, я очікував більше.
    І необхідно внести зміни в карти з урахуванням не наявність DPF? (без зіставлення продуктивності, тільки м'якою адаптації)

Привіт!

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    99
    я замість dpf спорожніли, я б купив водостічна труба. x наскільки egr, якщо c покладіть лист не боляче. xke і брудною може бути, зараз не chusa але залишається злегка відкритим

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    43
    Додаю файли для тих, хто хоче глянути, крім того, повідомляю вам, що я намагаюся, і автомобіль йде дуже добре, і витрата палива миттєвий (на дисплеї) значно впали! Або тільки час зможе? сказати, якщо я зняв я вага seghettamenti, заміни масла і витрата палива надмірно!

1.6jtdmdpfegr.rar

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    142
    привіт я хотів сказати, ке раз на ці ecu що стосується fap nn робить хорошу роботу, потрібно внести зміни в керівництві

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    час тільки робить безлад, якщо ви хочете зробити роботу добре, вам пораду звернутися в службу online...edc16c39 процедура ? дуже складний і якщо ви не знаєте процедуру, я сумніваюся, що раз він зробив свою роботу...для досвіду я вам раджу подивитися, добре...
    пробував колись на edc16 для закриття egr і замість того, щоб виключити крива право виключає інший кривий...програмне забезпечення, якщо ви не в курсі помиляються завжди!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    43
    eke але ви пробували на цій ecu, і ви виявили, що не працює? чи ви це з власного досвіду?
    У edc16c39 вони пі? легко від того, що я бачив, навіть чому? просто switch off для відключення управління DPF, за винятком EDC16+ євро 5, як у моєму випадку.
    Для egr я закрита вручну, і можу тобі сказати, що раз працює, тільки закриває-й? карти мають, а carsoftware добре працює, я змінив файл і перевірити відмінності.

А я роблю миль на км, здається, все ок.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    не скажу, щоб я не чув процес добре знаю, і знаю, як і ви, і, звичайно, я не можу розмістити його тут...я повторю, раз не робить свою роботу, але це говорю не тільки я...принаймні мій невеликий досвід я не покладаюся ніколи програмного забезпечення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    тоді маленький питання, як ви бачили змінити DPF? з ecm? завжди, якщо ви бачили, щоб принаймні один раз

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    43
    не я запитав, якщо ви знаєте, що робити чи ні, мене це не цікавило, але ти не все ще сказав, якщо ви пробували тільки на edc16c+39 євро-5 і євро ви можете стверджувати на 100% (або хтось інший довів, що пу? підтвердити), що не працює, то я хотів би знати.

На edc16c39 я бачив з єдиного hex editor в 10 секунд, але на + євро-5 єдине рішення ? емуляція, не з'? switch.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Для мого досвіду ? важливо скинути всі параметри, в іншому випадку сигнальна лампа dpf горить на євро-5, мод не працює. Я намагався саме в ті часи і запалив індикатор, через деякий час, я кажу браво 1.6 mjet 120cv євро-5.
    Проблема в тому, підтримувати швидкість думки вище швидкості роботи машини

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •