Привіт я хотів би знати, якщо mpps тому micra 65 резюме повинно бути delphi, якщо не помиляюся...якщо ви з протоколом clio?
Привіт я хотів би знати, якщо mpps тому micra 65 резюме повинно бути delphi, якщо не помиляюся...якщо ви з протоколом clio?
Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:
у micra монтує завжди delphy і mpps не порт у списку, але ви можете спробувати, як clio,увагу, що я трохи ostiche я не хочу, що б знаходилися в поганих води, обладнання важливо.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Ви у самому справі, якщо б мені довелося робити це, і я зміг прочитати, x запишіть його у випадку, якщо я тебе свисток і ми d угоду...ви можете закрити тут
Мені було б цікаво знати, якщо ти зміг прочитати, слідуючи інструкціям msport(exil77grande).
ні..я все ще не дісталися, щоб спробувати
Я підтверджую, я, за допомогою протоколу Clio 1.5 DCI Delphi DDCR K-Line-це закон!!! Не я,?, намагався написати " його не essendocene потребує? (читання зроблено в цілях тестування що стосується мого MPPS v12).
мій збігається з вашою, тому я припускаю, ke прочитайте анке...якщо ви спробуєте написати потім дайте знати, спасибі![]()
Я не пі? автомобіль на руках, на жаль!
У ці дні я повинен читати Clio 1.5 Dci 65CV з mppsV12
Зробив читання з протоколом Clio 1.5 DCI Delphi DDCR K-Line-точно, як ви сказали, все нормально.
Читання ? було в 1 хвилину 52 секунди, і файл карти був розмір 256 Кб і не тільки ? почав читати " приводяться в дію вентилятори.
Додаю знімок MPPS12.
Я не зробив запис....тільки тому, що? не я мав мужність, а також, що потребує.![]()