Результати 1-8 з 8
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Повідомлення
    21

Резервне копіювання ECU в BDM

Я повинен задати питання, що може бути ? gi? було, але я не знайшов на форумі

В паритет? SW і HW, для резервного BDM, ви можете? швидку переносного ecu у розмірі SW і HW?
    я перекладаю краще, перекладені кручений

Якщо я програмувати ECU мого 159 1.9 jtdm 150cv, блок, і я не зробив резервну копію в bdm, я можу змонтувати один, який має той же номер hw і sw, а потім відновити ебу?
    Або ? краще мати свій власний резервного копіювання, щоб тримати в архів, якщо ви ніколи не мали проблем?

Спасибі за будь-які відповіді

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di alex68
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    270
    той же sw і ви hdw

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    якщо ви пишете резервну копію на інший блок з тієї ж sw і hw повинні зробити scodifica частково на e2prom, тому що у них є дані іммо, і тоді вам доведеться riscrivergli свої форсунки, так ? завжди краще зробити резервну копію перед своєю ecu, тому в разі блокування. усередині все, і ви на місці.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Повідомлення
    21
    Добре, що ви мені підтвердили мої сумніви

Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    106
    І якщо б вам не бути власником файлів золота e2prom і мікро - (чому? може бути, ви ? ліжко, БД), ви можете? писати, можливо, все ще резервне копіювання (e2eprom, мікро-і flash)? одній і тій же машині тій же конфігурації двигуна, але з HW і SW по-різному..? (Звичайно, eseguento в scodificare часткової ключ)..?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Повідомлення
    21
    але вибачте, в резервної копії..файл не буде таким же, орі, що ви читаєте через OBD?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав huntersub84 Visualizza Messaggio
    але вибачте, в резервної копії..файл не буде таким же, орі, що ви читаєте через OBD?
    ні, eobd читати тільки частина, де є карти, так що якщо записати цей файл в bdm машини не впевнений, тому що не вистачає все управління, а якщо написати файл-ліжко в bdm в послідовний записує все в комплекті.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Повідомлення
    21
    Легендарний Удо, ти мені, знімаючи великі сумніви, як подивитися через BDM, я ніколи не працював і, перш ніж покласти руку на що-небудь, я волію, щоб повідомити мені! Дякую, завжди дуже

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •